![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2021, 13:58 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
איקס-עיגול סיקור משחק ![]() המשחק איקס-עיגול נקרא גם איקס-מיקס-דריקס, ואפשר לשחק אותו עם לוח משבצות גדול יותר, למשל 4x4 או 5x5, אבל המשחק המקורי הוא עם לוח של 3x3. ○ כמות המשתתפים: 2 ○ מטרת המשחק: להיות הראשון שממלא שורה, טור או אלכסון בשלושה סימנים שנקבעו מראש (איקס\עיגול). ○ איך משחקים: - משרטטים לוח משבצות של 3x3 - מחליטים איזה סימן יש לכל שחקן (איקס או עיגול) - כל שחקן בתורו מצייר את הסימן שלו בתוך אחת המשבצות - השחקן הראשון שהצליח למלא טור, שורה או אלכסון בסימן שלו מנצח. ○ דעה אישית: יאא איקס עיגול זה משחק ממש כיפי. אני הכרתי אותו סביבות גיל שש-שבע, כשבשיעור מתמטיקה אחד חברה שישבה לידי הראתה לי איך לשחק בזה על המחברת בלי שהמורה תשים לב. הדבר הנחמד במשחק זה שאפשר ממש לשנות אותו איך שרוצים ולהשאיר רק את החוקים הבסיסיים, לדוגמה לשנות את מספר המשבצות או את הסימנים (במקום איקס ועיגול אז לדוגמה לב וריבוע). -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 07:03 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מת על המשחק הזה!
אחלה סיקור! -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 19:41 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור!
רואים שהוא מושקע, כן הייתי שמחה אם היה קצת יותר הסבר על המשחק... נוסף ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |