![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 26 2021, 14:23 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאזל סיקור משחק ![]() פאזל, או בעברית תצרף, הוא משחק חשיבה שככל הנראה קיים מאז 1760. בקופסאות או שקיות הפאזלים יש כמות מסוימת של חתיכות עם בליטות ושקעים בצלעות שלהן, והן מתחברות זו לזו ויוצרות תמונה של נוף, דמות, או משפט. ○ כמות המשתתפים: 1+ ○ מטרת המשחק: לחבר את כל חלקי הפאזל יחדיו וליצור תמונה או משפט. ○ איך משחקים: (השיטה הנפוצה ביותר) - פותחים את קופסת הפאזל ומסתכלים על התמונה שאמורה להיווצר בסוף. - מחפשים חלקים שיש בהם פינות או צלעות חלקות ויוצרים את המסגרת של הפאזל. - מרכיבים את החלקים שנותרו בתוך המסגרת. - הידד! סיימתם את הפאזל! ○ דעה אישית: אני האמת לא כל כך אוהבת פאזלים של יותר מ60-70 חלקים, אבל פאזלים קטנים יחסית זה דווקא סבבה, ותמיד נחמד להרכיב אותם. פאזלים גם מאוד עוזרים להתפתחות וזה, ובמיוחד לילדים קטנים כדאי שיהיו פאזלים בבית כי זה מפתח את יכולת החשיבה וההסתכלות. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 07:02 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נהדר!
מת על המשחק הזה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 19:38 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור!
הסיקור מושקע ומעניין, אין לי הערות. נוסף ללינקיה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |