![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 16:15 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחבואים סיקור משחק ![]() מספר משתתפים: 3+ מטרת המשחק: להיות האחרון שנשאר מתחבא מהלך המשחק וחוקים: - בוחרים אחד מהמשתתף שיהיה ה'סופר' או ה'עומד', ומחליטים על מספר מסוים שהעומד צריך לספור אליו. - העומד מסתובב אל עץ, עמוד, קיר או גדר, או אפילו רק מכסה את עיניו, העיקר שלא יראה את המתרחש מסביבו, ומתחיל לספור עד המספר שהוחלט. נהוג שבסיום הספירה הסופר אומר 'מי שעומד מאחורי, או מצדדי או מלפניי הוא העומד, אחת, שתיים, שלוש!', ולאחר מכן מסתובב. - הסופר מחפש את המתחבאים, והמתחבא הראשון שהוא מוצא הוא העומד בסיבוב הבא. בזמן שהעומד מחפש, על המתחבאים לרוץ אל המקום בו העומד ספר ולומר 'אחת שתיים שלוש *שם העומד*'. המתחבא האחרון שהתגלה (או לא התגלה) הוא המנצח בסיבוב. חוות דעת: ואו אז מחבואים זה ממש משחק הילדות. אני זוכרת שהיינו משחקים בזה בגן, בבית, וגם בבית ספר עד איזה כיתה ד'. (ברור שגם עד סוף ההפסקה הסופר המסכן לא הצליח למצוא אפילו חצי מהילדים). אני חושבת שהמשחק הזה קיים כבר כמה עשרות שנים אם לא יותר, ובצדק, כי זה ממש משחק נחמד:) -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:02 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור!
הייתי שמחה אם היה קצת מידע על המשחק. חוץ מזה אין לי הערות. נוסף לליניקה. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |