![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 19:59 PM
|
||||||
![]() מי יהיה השנורקק הבא? ![]() |
![]() שלום לכם, משתמשים! תמיד רציתם לקחת חלק בעיתון הפקפקן ולא בהכרח בתור כתבים או בטאים? ובכן, עכשיו אתם יכולים! בפקפקן יתפרסמו מספר מדורים שחלקם או כולם יהיו בהשתתפות משתמשים מהאתר – בעד ונגד, חדשות מהפורטל, ד"שים וברכות וייתכן שעוד מדורים נוספים בהמשך. דרך האשכול הזה תוכלו להשתתף בכל המדורים הללו! ללא הקדמות מיותרות, ניגש למדורים שלנו. חדשות מהפורטל הייתם עדים לאירוע מעניין בפורטל שאתם רוצים לדווח עליו? אולי פעילות או כל דבר אחר (בהנחה שהיא תהיה עוד פעילה עד אז) שאתם רוצים לפרסם? זה המקום! פשוט שלחו למשתמש הפקפקן הודעה פרטית עם הטופס הבא כדי להכניס את הידיעה שלכם אל המדור:
שימו לב שייתכן וחלק מהאירועים יסוננו ולא ייכנסו למדור במידה וההנהלה תמצא אותם כאירועים שאינם מתאימים לעיתון. ד"שים, ברכות והודעות בא לכם לשלוח ברכת יום הולדת למשתמש או משתמשת שאתם בקשר טוב איתם? אולי אפילו סתם ברכה או ד"ש? או אולי אפילו לפרסם הודעות לא קשורות (לא ספאם) במקום שכולם יראו אותן? ובכן, זה המקום המושלם עבורכם. שלחו למשתמש הפקפקן הודעה פרטית עם הטופס הבא ואולי הברכה שלכם תגיע אל הגיליון הבא של הפקפקן!
שימו לב שייתכן וחלק מההודעות/ברכות/ד"שים לא יופיעו בעיתון מפני שצפויות להישלח אלינו הודעות רבות ולא נוכל להכניס את כולם. תודה על ההבנה :) בעד ונגד כמו בפקפקן הקודם, גם הפעם יהיה מדור בעד ונגד. בכל גיליון נדון על נושא שקשור לפורטל או להארי פוטר, ואתם תצטרכו להביע את דעתכם באחד מהצדדים הללו: בעד ונגד. עליכם להגיב כאן באשכול אם אתם בעד הרעיון או נגדו, ובכל גיליון מחדש ייבחרו שני משתמשים שיוכלו לנמק ולהביע את דעתם בגיליון הקרוב של הפקפקן. הנושא שלנו לגיליון הקרוב הוא עניין המונה בדיבורים, האם צריך להשאיר את המונה כבוי או שצריך להחזיר אותו? מוזמנים כבר עכשיו להגיב כאן באשכול – יש לעשות זאת עם ציון דעתכם במילים "בעד" או "נגד", ללא נימוק הדעה שלכם. ומי יודע? אולי תופיעו עוד בגיליון הקרוב של הפקפקן ותזכו להביע את דעתכם בעיתון לגבי המונה בדיבורים! המשך גלישה מהנה לכולם :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 14:39 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
הודעה זו נערכה ע"י קרמיט הקוסם ב Jun 29 2021, 18:40 PM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 15:45 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
הודעה זו נערכה ע"י קרמיט הקוסם ב Jun 29 2021, 18:40 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 16:40 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
הודעה זו נערכה ע"י קרמיט הקוסם ב Jun 29 2021, 18:40 PM -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 18:36 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי :)
סליחה שלא הבהרתי את זה באשכול (אני אערוך אותו עכשיו), אבל יש לכתוב פה תגובה באשכול רק עם המילים "בעד" או "נגד". לאחר מכן אני אבחר שניים מן המגיבים שיצטרכו להביע את דעתם בהודעה פרטית אליי ^^ אני עורך לכן את ההודעות, אבל אני שולח לכן את מה שכתבתן בינשוף. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 18:52 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 18:57 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגד
(אני לא בטוחה שזה היה ככ ברור אבל 'נגד' הכוונה שאני נגד זה שאין מונה בדיבורים) -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 20:53 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגד מונה
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 22:37 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד מונה בדיבורים
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 22:48 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 22:57 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגד
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 15:27 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגד
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 15:28 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 15:28 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגד
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2021, 17:26 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |