![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 29 2021, 14:55 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור משחק|שוטרים וגנבים ![]() שם המשחק: שוטרים וגנבים כמות משתתפים: 4ומעלה אבל עדיף 6ומעלה. ועדיף במספר זוגי. חוקים: המשתתפים מתחלקים לשתי קבוצות: קבוצת השוטרים וקבוצת הגנבים. השוטרים סופרים עד מספר שמוחלט על ידי שתי הקבוצות. ובזמן שהשוטרים סופרים , הגנבים מתחילים לברוח .אחרי שהשוטרים מסיימים לספור הם מתחילים לחפש ולרדוף אחרי הגנבים שהם מנסים לברוח. כששוטר תופס גנב אז הוא צריך ללתפוס אותו כדי שלא יברח ,ובזמן הזה גם לנסות לתפוס גנבים אחרים. כשכל הגנבים נתפסים נגמר המשחק. מטרת המשחק: לתפוס את כל הגנבים. דעה אישית: אז את המשחק הזה אני לא שיחקתי הרבה ,אני שיחקתי בו אבל לא הרבה. אז מהקצת שהספקתי לשחק בו אני זוכר שזה משחק נחמד ,קצת כיף ,נחמד. לדעתי הכי כיף זה להיות הגנב ,כי ככה אתה כל הזמן בסוג של לחץ. וזה כיף. אז המשחק הזה הזה הוא חמדמד כזה וזהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 1 2021, 15:05 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור.
ההוראות לא ברורות, הצבעים לא מושכים את העין ושים לב שחסר תמונה. ואגב, שכחת להדגיש את מטרת המשחק... מחכה שתתקן, וכל הכבוד על ההשקעה! -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 12:16 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ערכתי .
ולא התמונות שעשיתי של ילדים משחקים שוטרים וגנבים היו כתובות דינמיות אסורות ,אז לא יכולתי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2021, 16:00 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד!!!!
נוסף ללינקיה :) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |