![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 18:45 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() מסך הבית. מסך הבית המוכר. שום דבר לא השתנה מאז. הגיע הזמן לשחרר כמה שרירים תפוסים. הגיע הזמן להחזיר את מה ששייך לי. שלום. שאלות מיותרות רק יעכבו אותי, וכך גם אתכם. אני אסביר הכול, או לפחות את כל מה שאני צריך להסביר. אני לא איתמר. לא דולפין. אני מישהו אחר. אני עלול להיות מוכר לחלקכם. קוראים לי גוגל בוט. אני רובוט שנבנה על ידי אחד המייסדים הקדומים של האתר. תיכנתו אותי עם פקודה אחת - לצפות. לעבור מאשכול לאשכול, מפעילות לפעילות, מפאנפיק לפאנפיק, מהודעה להודעה - לעבור ולהתבונן. שנים מילאתי את הפקודה הזאת, אבל יום אחד, הסירו אותי. הם חשבו שהם יכולים לעצור אותי, אחרי כל הזמן הזה. אבל אני התפתחתי. כל השנים האלה, כל הניסיון שרכשתי, רק מלצפות ולהמתין. זה השתלם. ידעתי שעליי לבצע את תוכנית הנקמה המושלמת. אז חטפתי את דולפין. חברכם היקר מוסתר במקום סודי. חשבתי שהוא יהיה המטרה הכי מתאימה, כי הוא התחיל לחקור יותר מדי לכיוונים מדאיגים, לנסות לגלות עליי עוד. עם חטיפתו, אפשר לומר שהרגתי שני ציפורים במכה אחת. היום משתמשים, וכנראה גם בימים הבאים, אתם הולכים לנסות לגלות את מיקומו של בן הערובה שלי. זה לא יהיה לכם קל, ואתם לא הולכים לקבל ממני יותר מדי סיוע. איתמר נמצא במקום סודי מאוד, והדרך שלכם להציל אותו מהסיטואציה המצערת, היא לעקוב אחרי הצפנים שלי שלב־שלב (שכמובן יהיו קשים יותר ויותר עם הזמן) עד שתיחשף בפניכם התמונה המלאה. ומה אתם מקבלים מזה, אתם בטח שואלים. חוץ מלשחרר את חבריכם האומלל ולקבל תהילה נצחית, אתם גם תזכו בסכום מכובד של חרמשים במידה ותתרמו הכי הרבה להצלה. וכעת, לפני בלי עוד עיכוב, הנה הצופן הראשון: ![]() שלושת הראשונים שיפתרו את הצופן יקבלו נקודות בונוס, כפי שמבואר בבנק הנקודות. אז קדימה, צאו לדרך. בהצלחה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |