![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:21 PM
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הטעם במבחנים ש"קרובים באמת" על כמה תכונות שלך? את תהיי הרבה יותר קרובה לאמת אם תחשבי "הממ, האם יש לי את התכונה הזאת או את זאת?" מאשר אם תעני על השאלות האלה. חוץ מזה, אני מניח שיש שם רק תכונות שנחשבות לטובות יותר כדי לא לגרום לאנשים לאי נוחות מהתוצאות (את מוזמנת לתקן אותי אם אני טועה, אבל אני כמעט בטוח שאין שם תוצאה של 'אתה עושה בחירות טפשיות בחיים כי אכפת לך יותר מה קורה בהווה מאשר בעתיד') עריכה: דרך אגב, מה הבעיה עם המבחן של באזפיד על איזה קאפקייק אני, אני חושב שהוא מאוד מדוייק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:26 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:26 PM
|
||||||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המבחנים התפרסמו יותר מחומרי קריאה של אנשים מהסיבה הפשוטה שהיא עצלנות אנחנו די מסכימים פה למען האמת, כי גם אני לא מאמינה במבחנים, אני נותנת אותם ככלי התחלתי במקום לתת להם ישר חומר לקרוא דבר שני, אתה כן טועה פה לול, בכל תכונה הם לא מסתירים משהו רע בה אלא נותנים לאנשים יותר חומר למחשבה על איך הם משנים את עצמם קח למשל את ENTP - המון מהמידע על אנטפים מתרכז בזה שהם מאוד מאוד בוטים, כנים בצורה מחרידה, ידחו דברים המון פעמים שיובילו אותם להרס עצמי ולהריסת חברויות ועניין הבחירות הטיפשיות בחיים מאוד מאוד קשור לקבוצת הxSxP -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:29 PM
|
||
רוני אני אוהב אותך
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:29 PM
|
||
רוני אני אוהב אותך
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:30 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העובדה שהפורטל עשה את ההודעה פעמיים זה מרגש עוד יותר -------------------- היא/את
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
לול, באיזה חומר קריאה מדובר ;) ומה שאת בעצם אומרת זה שאתרים לוקחים תשובות של אנשים לכמה שאלות, מחלקים אותם לאחת מ16 (או מספר אחר, לא משנה) קבוצות, ואומרים לכל אחד איך הוא צריך להשתנות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||
אני יודע אני דומע מהתרגשות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:32 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סוג של שאלון שמצאתי ותרגמתי ובערך שכתבתי אותו שבעצם מסביר מה כל פרמטר או אות אומרת פחות או יותר בצורה פשוטה אבל כן זה לא אמור להיות איזה קריאת מחשבות או משנה אישיות או משהו אבל זה עדיין מוכיח דברים
כן עכשיו אני אברח כי אני מיותר פה ביי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים מה מגניב?
דטרמיננטות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:33 PM
|
||||||
מה המטרה של השאלונים האלה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:34 PM
|
||||||||||||||||||||||
שוב, תאוריית הMBTI לא נוצרה ממבחנים באינטרנט. הם פירסמו אותה עוד יותר והשתמשו בתאוריה כדי להשיג כסף והתאוריה לא אומרת לאנשים איך צריך להשתנות היא נותנת להם כלי כדי להבין טוב יותר את עצמם (בצורה של - יש לזה שם, זו תכונה, זה לא משהו שאתה היחיד שעושה) כולל הדברים השליליים שלהם ואחכ אתה יכול להתחיל לעבוד על זה כדי להפוך לאדם יותר בריא (לא פיזית כמובן) -------------------- היא/את
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:36 PM
|
||
היי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:39 PM
|
||||
איך זה כלי טוב להבין את עצמך? כל מה שאתה צריך לעשות זה לחשוב, האם אני *תכונה מסויימת*? אם אני לא אובייקטיבי בקשר לעצמי, אז אני גם לא אסכים עם התוצאה של המבחן (אם במקרה הוא יהיה מדוייק). וחוץ מזה, מי הם חושבים שהם לחלק אנשים למספר קטן נורא של קבוצות (16 סוגי אנשים? זה הכל) ולהגיד לכל אחד מהם איך להשתנות כדי להיות "אדם בריא יותר" נפשית (אני מניח)? גם פסיכולוגים לא אומרים למטופלים שלהם (שגם אם הם מכירים אותם שנים ויודעים עליהם הכל) מה לעשות, אלא נותנים להם להבין לבד. הרעיון של להגיד למישהו איך הוא צריך להשתנות כדי להיות "אדם בריא יותר" (אני בטוח שזאת לא ההגדרה היחידה שיש בשביל זה וזה די מעורפל, אבל לא משנה כרגע) די טפשי, בעיקר אם אתה לא באמת יודע עליו הרבה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |