![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:40 PM
|
||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקיצור? לתת לך כלים להבין את עצמך אפשר להתווכח על MBTI המון אבל בסופו של יום הדבר שאי אפשר להתווכח עליו זה שזה עוזר לאנשים זה עוזר לי להבין את עצמי ולהכיר את עצמי יותר אני לא שופט אנשים או פוסל אותם על סוג האישיות שלהם כי אני יודע שזה לא הדבר היחיד שמגדיר אותם, אבל כשאני יודע מה סוג האישיות של בן אדם ומה הפונקציות שמניעות אותו אני יודע להבין אותו יותר טוב לדוגמה, בן הזוג שלי הוא ESTJ - שזה סוג שמאופיין בפונקציות מסוימות, וככל שאני חוקר עליהן יותר ומזהה איך הוא משתמש בהן אני מבין אותו יותר טוב. זה גם ממש מרגיע אותי לדעת שהוא ESTJ כי זה עוזר לי להיכנס לראש שלו ולהבין למה הוא עושה את הדברים שהוא עושה; לדוגמה, ESTJים לא מתייחסים להודעות כמשהו רציני אלא סתם ככלי לתקשורת, בניגוד אלי, שמבחינתי הודעה זה משהו ממש רציני עם מלא משמעות. אז אני יודע שהוא לא חושב עד הסוף על מה שהוא כותב לי ככה שמה שמשנה באמת זה לא מה שהוא כותב אלא מה שהוא אומר. שפת האהבה של ESTJים היא בדרך כלל יותר מתנות ופיזיות - ככה שאני יודע שכשהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותי, אלא שהוא פשוט רוצה להראות את זה בדרך אחרת. בסופו של יום זה כלי להבנה ולהסברה של התנהגויות מסוימות, וזה באמת עוזר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:43 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שאתה מבין את מה שאני מנסה להסביר - הם לא עושים לך נו נו נו אתה צריך להשתנות תתחיל עכשיו לכל טיפוס אישיות יש חולשות וחוזקות והתאורייה מציינת אותן וככה אנשים (כמוני למשל) משתמשים בזה כדי להבין יותר טוב את עצמם, מה הם יכולים לשנות בעצמם ואיך לחזק את התכונות הטובות שלהן ולתעל את השליליות למשהו טוב יותר -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:44 PM
|
||
לול קוואבנגה עמוד 69 חוש ההומור שלי שבור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:44 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה ביי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:45 PM
|
||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת אותך -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:45 PM
|
||||||||||||
אני משתמש במור בתור דוגמה לכל דבר באלוהים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא עומד לצטט את שניכם עכשיו אבל שניכם בעצם אומרים דברים דומים;
אני חושב שה"שיטה" הזאת לא טובה; אני מאמין שאנחנו יודעים את התכונות שלנו, וגם אם לא - הרבה יותר בקלות נוכל לחשוב שנייה מאשר לענות על שאלון ולקבל את התוצאה שלו שמחלקת את האישיות שלנו לאחת ממספר נורא קטן של אישיויות. זה לא הגיוני שמתוך שמונה מיליארד אנשים כולם מתחלקים לשש-עשרה קבוצות, שכל אחת יכולה "להשתפר" בדרכים כלשהן ורואה את המציאות בדרך שונה. אם אני אעשה את המבחן ואגלה מה האישיות שלי, אני יכול להסכים עם זה או שלא - ואם אני לא מסכים, זה כי אני מכיר את עצמי יותר טוב. אני בטוח שאתם לא מסכימים עם כל מה שכתוב לכם שם. אם הם נותנים לכם עצות איך להשתנות, זה רומז על כך שקבוצה מסויימת יותר טובה מקבוצה אחרת - לדוגמה, אם אני INTP (מצטער אני לא ממש מכיר את כל הדברים האלה לול) ואומרים לי להשתנות בצורה מסויימת, ואני נהיה ENTP (או משהו אחר, לאידע), בסוף אני אגיע למשהו שאני לא יכול להשתפר בו. מה שאומר שקבוצה מסויימת יותר טובה מאחרת? מה שאומר שהם מנסים להפוך את כולם לאותו הדבר, שזה יכול להיות הנורמה או כל מה שהם רואים לנכון. בקשר למה שדור אמר, אני לא מסכים; רק כי אתר כלשהו אמר שטויות על בן הזוג שלך לא אומר שום דבר, וזה יכול להיות נכון או לא נכון. אבל אם אתה מכיר אותו אתה תדע את הדברים האלה עליו. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:59 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני?????? יונתן??????? אנחנו ב2018 או מה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:59 PM
|
||
פלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
כן יצרתי מכונת זמן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:00 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יונתןןןןןןןןןןן לקחת אותי איתך? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:01 PM
|
||||||
בטח! אתה בטח תוהה איך השגתי את המכונה, לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:02 PM
|
||||||||
נו איך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:03 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
אני לא יודע; בניתי אותה בעתיד וחזרתי בזמן לתת לי אותה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
אה, מגניב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |