![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:04 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה פלג
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:06 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:07 PM
|
||||||
שלחתי לך חרמש. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:08 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה זה בסדר הרצף כל הזמן נהרס בגלל תגובות וזה אז אני שולח לעצמי איזה חרמש או שניים וככה מאבד אותם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:08 PM
|
||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שאני לא מסכים עם כל המ שכתוב לי שם, כי זה לא חוזה מחייב או משהו כזה, אבל סוג האישיות שלי כן מתאר אותי בצורה די מדויקת שאני מסוגל להאמין בה. אני אחזור על מה שרוני אמרה - התיאוריה של MBTI לא מבוססת על שאלונים באינטרנט, היא מבוססת על מחקרים ועל חומרי קריאה ובמקור אתה אמור לקרוא על כל פונקציה קוגנטיבית, לזהות איך אתה משתמש בה ולמיין את עצמך לאחד מתוך 16 סוגי האישיות. ואם אתה לא חושב שאתה מתאים לאף אחד מהם, זה גם בסדר. השאלונים אף פעם לא יהיו מדויקים אבל לא לכולם יש כוח לקרוא עמודים של פונקציות קוגנטיביות ואיך משתמשים בכל אחת מהן ואיך מזהים את השימוש בכל אחת מהן אז נוצרו שאלונים - חלקם טובים יותר, כמו השאלון של KEYS2COGNITION, חלקם טובים פחות, כמו השאלון של 16פרסונליטיז שבכלל לא מבוסס על MBTI אלא על תיאוריה אחרת. המטרה של להשתנות היא לא להפוך אותך לקבוצה אחרת; אתה לא תהפוך מINTP לENTP פתאום אלא אם כן יהיה לך שינוי ממש ממש דרסטי בתפיסת העולם או באישיות. המטרה היא פשוט למעט את החסרונות של כל סוג אישיות ושתבין יותר את עצמך ותחיה בצורה בריאה יותר לסוג האישיות שלך, זה עוזר לך לזהות את החסרונות שלך ואת דפוסי ההתנהגות שלך וגורם לך להבין קצת איך לעזור לעצמך. אלו לא שטויות, אלו דפוסי התנהגות שאנשים עם סוג אישיות ESTJ חוזרים עליהם בדרך כלל ובמקרה של בן הזוג שלי, הם נכונים ברוב המקרים. וזה מרגיע אותי. גם אם זה שטויות, זה מרגיע אותי, ובתור בן אדם עם אוסידי - רוגע זה משהו שאני פוגש לעתים רחוקות. אני מכיר אותו, ואני יודע את ההסברים להתנהגויות שלו, אבל זה לא סותר את העובדה שסוג האישיות שלו מתאר את ההתנהגות שלו בצורה די מדויקת ש, שוב, אני מסוגל להאמין בה ומשתדל לזכור אותה כדי להבין אותו יותר טוב. סוג האישיות שלו עוזר לי להבין אותו יותר טוב, וזה משהו שאי אפשר להתווכח עליו כי כשאני חוטף התקף חרדה לגבי משהו שהוא כתב לי בהודעה, ורוני מזכירה לי שESTJים לא מייחסים חשיבות להודעות, אני נרגע ונזכר שוואלה גם אם הוא לא אומר את זה כל הזמן, הוא כן אוהב אותי ואני כן חשוב לו, פשוט קשה לו להביע חיבה. שוב, זה לא כמו מזלות ולא כמו שום דבר בסגנון הזה; זה יותר מדויק מזה למרות שמדובר בפסודוסייאנס. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:09 PM
|
||||||||||
צריך ליצור בוט ששולח חרמש ממשתמש למשתמש אחר כל פעם וככה גורם לפורטל לקרוס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:11 PM
|
||
קצת חפרתי אבל כן אני ממש מושקע בMBTI
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:13 PM
|
||||||
טוב, נראה לי שאמרנו את מה שיש להגיד ונסכים שלא להסכים ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:15 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז
לא היי. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא לא היי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
תודה על אחלה דיון והזדמנות להסביר על MBTI :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:16 PM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא לא היי? טוב לא יודעת יותר מלא אחד עושה לי כאב ראש לא משנה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:17 PM
|
||
טוב אני הולך לראות איזה אישיות אני
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:17 PM
|
||
מה נשמע? אני שומע פודקאסט על תיאוריות קונספירציה וזה מרתק לדעת איך אנשים מגיעים למצב שהם מאמינים שהפייב ג'י יהרוג 80% מהאנושות וישעבד את השאר כדי שביל גייטס הרפטיליאן יוכל להרוויח יותר כסף
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:18 PM
|
||||
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |