![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:27 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגסוס זה לא נחמד
סתם לידע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:27 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
עוד סיגריה אני הלכתי נדבר חברים לילה טוב לכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:28 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום שלא נחשב לא סופריםםםם
וגבינה חינם רק במלכודת עכבריםםםםםםםםםםםםם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:31 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"סאמר אוהבת להתעלם מכל תמרורי האזהרה ומיג המתוקה אוהבת לרקום כריות עם תמרורי אזהרה"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:33 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מברבי למה אני יודעים את זה מה -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:33 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי אישה למה אתה זורה מלח על הפצעים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
/:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:35 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנערף איך הולך עם הנהיגה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:35 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:37 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה היה לי שיעור ממש מטורף בשלישי ואז שיעור פחות טוב ברביעי אבל בסוף השיעור המורה שאל אותי מה אני חושבת על השיעור ואמרתי שלא טוב אז הוא אמר לי לא להגיד שהוא לא היה טוב כי הוא היה טוב ושאני טובה והוא פשוט מקפיד איתי על דיוקים כי הוא יודע שאני יכולה ולקבוע עוד שני שיעורים שבוע הבא ואולי בקרוב יהיה טסט הוא הזכיר טסט!!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:38 PM
|
||
הופה
שמח שלא נלחצת על הידני ואת פורחת ועכשיו ולא בסטרס תמידי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:39 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
):
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כןןן אוטומט זה נחמד אני קצת מאוכזבת שלא עשיתי על ידני ושאני בכל זאת כן אהיה מוגבלת במידה מסויימת אבל רישיון על אוטומט >>> לגשת לטסט בשיעור 100 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 22:42 PM
|
||
את לא תהיי מוגבלת
כמעט כל השוק בישראל אוטומט מתישהו גם יעלימו את הידני ויביאו רכבים חשמליים או אוטונומים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |