![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:49 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אבל אני רואה טלוויזיה זה נחמד יותר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:55 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה כן הממ דילמה קשה אכן יש פה אנשים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:55 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה שמץ עשיתי את המקוצר @עידו אבל אין לי חרמשיםםם -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:57 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד קשה אני גם רואה עם אח שלי אז אני לא יכולה פשוט לקוםםם שני פרקים ואני אחזור ללמוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 13:58 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה זה האות שאחרי הארבע אותיות והמקף
לא ראיתי את זה בתוצאה כשעשיתי את השאלון -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:03 PM
|
||||||||||||||
כה זאת הגישה מה רואיםםםם אנחש שאטיפיקל מייבי @אריאל אה נכון לא תגמלו את צוותוכן @יש את האות והמקף תמיד אחרי השאלות פשוט לא שמים לב אליהן והן לא כאלה קריטיות באמת Assertive / Trubulent או איךשלא כותבים את זה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
מתי ציונים בלשון חרלגצבמדישיסצ
עידו - משפחה מודרנית!!! יום אחד אני אסיים את הסדרה הזאת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני צריך לצמצם את כמות ההודעות היומיות שלי וצריך להתחיל לצאת החוצה אבל לא it ain't gonna happen
יווו משפחה מודרניתתת קסם הצילו זו סדרה כמעט אינסופית הודעה זו נערכה ע"י INFP ב Jul 10 2021, 14:04 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:05 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אריאל אם את רוצה אני יכולה להלוות לך או משהו
ראיתי את הפרקים הראשונים של משפחה מודרנית וזה היה משעמם האם שווה להמשיך כי זה משתפר או משהו הודעה זו נערכה ע"י INTP ב Jul 10 2021, 14:06 PM -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:06 PM
|
||||
ממש אבל ראיתי אותה עד הסוף בכיתה ז אבל ז היה לפני עונה 11 אז אף פעם לא ראיתי את עונה 11 באיזשהו שלב של השנה אני ואח שלי התחלנו את הסדרה מהתחלה ועכשיו אנחנו בסוף עונה 9 אז מתישהו באמת נסיים את הסדרה ולצאת החוצה זה ללוזרים. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:11 PM
|
||||
אה יאללה תודההה 3> כן!!! רגע האם ראיתי יותר מודרן פמילי מהגר המממ -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:11 PM
|
||
אריאל - רק אם ראית את עונה 11
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:12 PM
|
||
נתתי לך אריאל
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:13 PM
|
||||
יששש לאבב יוו 3> @הגר סו איט איז אבל עונה 11 כואבת. -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:13 PM
|
||||||
אההההההה איך אפשר בכלל יו יפה לכם אני לא הכי זוכר מה קרה בעונות האחרונות אבל ממש אהבתי את הסיום אבל מה שכן לא אהבתי את ההייפ שההפקה פרסמו שהם יהרגו אחת מהדמויות בעונה 10 ובסוף זו הייתה.... כן.... אם את זוכרת... יו כן בבית הכי טוב -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |