![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:13 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההה מי מת אני לא זוכרת מישהו מת? בבית זה 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:14 PM
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איככככ סיום דוחה איכ איכ מה אתם רוצים הסיום של אפאא מושלם -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:16 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס רק לא הסיום של איך פגשתי את אמא
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:16 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו לא קריטי זה כל הקטע שעצבן אבל אני פשוט זוכר את הפרסום לפני וזה היה כזה ארגג אבל כן אשתו של ג'יי לשעבר שכחתי מה שמה יו אנחנו שש עכשיו יו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:18 PM
|
||||||||||
אבא של פיל וזה ודידי דאמ. אני אגיב לך פה כי.. כן. מה רע ברני מקבל ילדה אז הוא ילמד פיינלי איך להתנהג לבנות טד ורובין אשכרה יהיו ביחד סוף סוף די הן מדהימים היחד ובלו פרנץ׳ הורןןן> ילו אמברלה -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:18 PM
|
||
אהההה היא לא ראתה עונה 11 אבלללל
לול אתן מדברות על אפאא קופץ לי בספוטיפיי השיר ההוא של ברני. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:19 PM
|
||
לאא אני לא אוהבת את הסוף של איך פגשתי את אמא
אבל אין לי כוח לסמן בצהוב אז אני לא אפרט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:20 PM
|
||
אה רגע אבא שלו מת ב11
שיט -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:20 PM
|
||
בייסיקלי כל מי שכאן ראה אותו
אבל כן יכול להבין למה אנשים אוהבים אותו ולמה שונאים אותו אני בצד הנייטרלי D: -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:22 PM
|
||
אבל אז אנשים שלא ראו יכולים להסתכללל
אבל כאילו להרוג דמויות זה לא חברי בקיצור -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:22 PM
|
||
אתם יודעים
ששיחקתי שם קוד עם תובל שפיר אתמול -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:24 PM
|
||
הדבר האהוב עלי בסדרה הזו זה הקשר בין ג׳יי לסטלה באמת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:26 PM
|
||||
אני מתה לא אבל זה מקסים באמת הוא פשוט מת עליה וזה קסם ככ -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:32 PM
|
||
יאללה לחשב דטרמיננטות
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 14:36 PM
|
||||
לול מת אבל כן הסיבה היחידה שהיוצרים המשיכו עם התוכנית לעשות את הסיום הזה הייתה כי הם לא התייחסו כבר לחוסר כימיה של טד ורובין שפשוט לא עובד פעם אחר פעם אלא פשוט לפוטג' שהם צילמו לפני שנים של הילדים (הם תכננו את הסיום כבר אז) מגיבים לטד כי הם ידעו שהם יגדלו ולא יהיה להם זמן לצלם אותם, אבל הם פשוט נדבקו לזה כי לא היה להם ממש כוח לצאת מזה והכל ביחד עם העובדה שהליהוק של האימא היה לא פחות מאדיר והמעריצים עפו עליה ואז...... כן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |