![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה עוגה עם תותים זה באמת שווה
אבל לא יכול להיות שיהיה לך מבחן ביומולדת! ואת יכולה להיות בחו"ל בלי לפספס דברים! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:04 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן טוב ח''ול > תותים זה בטוח
אה רגעעע את בעצם תהיי במקום עם המים המגניבים ביומולדת שלך? בבת מצווה שלי הייתי בלונדון המלבבת, ואז יום לפני התאריך אני ואבא שלי רצנו כדי להספיק למחזה ואז החלקתי וכמעט איבדתי הכרה מהמכה אופס אחר כך בתאריך הייתי במיטה כל היום כי לא יכולתי לזוז אז כדי שלא אהיה ככ מאוכזבת הרשו לי לראות את משחקי הערב לול זהו סיפור מרגש -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:07 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:07 PM
|
||||
יו דור היי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:09 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נע אנחנו טסים ממש בתחילת אוגוסט בתאריך שלי אני אלמד לפסיכומטרי כנראה >: איזו בת מצווה כיפית מה זה להיות תקועה במיטה איזה שווה אני הייתי בחו"ל בשלושה ימי הולדת עד עכשיו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:11 PM
|
||||||
הו טוב עדיין כיף האמת שכן להיות במיטה כל היום זה החלום יו כיף לך באילו ארצות? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:12 PM
|
||||||||
בתכלס ביומולדת שלוש הייתי בהולנד, ב11 הייתי באירלנד וב14 בכרתים שווה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:12 PM
|
||
כע ממש שווה מה זה
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:13 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:14 PM
|
||||
יומולדת באוגוסט זה 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
טוב שוכנעתי שבכל זאת כיף לנו 3>
היושים ורד -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
היייי את INFJ?? איזה מגניב אני ENFP -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:15 PM
|
||||
כןןן שווה לנו מאוד גם בלי תותים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:16 PM
|
||
פודקאסטים זאת הדרך הכי טובה לצרוך מידע
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:19 PM
|
||||||||
יווו מה נשמע כן! האמת שאני גם INEP (אפילו יותר) אבל בגלל שעשיתי את המבחן כמה פעמים בחרתי בתוצאה השניה 😅 אחלה אישיות (ENFP יעני) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |