![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 76 77 [78] 79 80 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:20 PM
|
||||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשית את המבחן ב16personalities? כי זה אתר לא כזה מדויק, אני יכול לשלוח לך אחד יותר טוב ותודה!! אני די בסדר, שומע פודקאסטים ומתארגן לעבודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:21 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:21 PM
|
||||
שלוםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:22 PM
|
||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הא יאלה תשלח אני אעשה גם שם אה יו נחמד איזה פודקאסט אתה שומע? היי נעמי :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:23 PM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי מה קורה @אמקיי מה נשמעע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:24 PM
|
||||||||
אה חזרתי לפני איזה שעה ממפגש משפחתי איכסס מה איתך -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:25 PM
|
||||||||||||||||
הפודקאסט של ת'ינק אנד דרינק http://www.keys2cognition.com/explore.htm זה הקישור למבחן המדויק יותר שמבוסס על MBTI באמת תשלחי לי את התוצאה שלךךך
די בסדר מתגעגע לבן זוג שלי, שומע פודקאסט ומתארגן לעבודה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:25 PM
|
||||||||||
למה איכס אני תקועה באוטו עם המשפחה והוא קטןןן אוף -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:26 PM
|
||
מסתבר שכשאוכלים בייגל החור של הבייגל לא נעלם אלא רק הבייגל מבחינה מתמטית
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי עידו!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:30 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו דור מה נשמעע
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:30 PM
|
||||||||||||||||||
וואלה נחמד, לא מכירה אחלה אני אעשה אחר כך ואשלח לך באינסטגרם או משהו אם לא תהיה מחובר :) רגעעע רגע רגע אני רואה שבאמת לא דיברנו הרבה זמן, יש לך בן זוג! טוב אין לי מושג אם זה מי שדיברנו עליו פעם קודמת שהיית פה כי זה באמת היה מזמן, אבל הוא אוהב להתכרבל? כי זה חשוב ביותר... @נעמי כי משפחה מורחבת זה מתיש אויש לא נחמד תצאי מהר! כמו תרגישי טוב פשוט אין לי איחול ממש מותאם אופס -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:31 PM
|
||
די בסדר, עכשיו גיליתי שמתמטיקאים באמת פתרו את הבעיה של מה קורה לחור של הבייגל כשאתה מסיים לאכול את הבייגל
התשובה היא שהחור לא נעלם, רק הבייגל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 19:33 PM
|
||
@אמקיי
אה כן משפחה מורחבת זה איכס במפגש המשפחתי האחרון שלנו היתה איזה בת דודה בת חמש או משהו שנדבקה אליי במשך שעות זה היה נורא. כן אוף אבל עכשיו עוצרים בגולדה מסתבר!!! יאי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |