![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:03 PM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי באלי נורא לנסח ויש לי רעיון ממש לא מפותח אמממממ יצאתי מהארון כגנדר פלואיד בקבוצה שאני משחקת בה האח הגדול זה דבילי מה איתךךךך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:04 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! מה קורה! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:04 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורדדדדדדדדד
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:05 PM
|
||||
יא היייי ממש סליחה שאני ממש יבש בשיחות איתך בדיסקורד פשוט.... אין לי כוח ממש לאחרונה סליחה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טובבב אני גאה בעצמי מה איתך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוב ![]() איך אתה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:07 PM
|
||||||||||
יו קסוםםםםם יש סיבה מיוחדת או סתם על העובדה שאתה קייםםםםם? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:07 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא על מה הוא יו כל הכבוד איך הלך? רגערגע את בקבוצת תיאטרוןןן?? מסכים. אהההה לא הרבה העברתי את הסופש הזה במשחקי בול פגיעה מעייפים עם בני דודים מעצבנים וגם עם נטפליקס החביב -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:08 PM
|
||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סיבה מיוחדת! הצלחתי לפתור קובייה הונגרית 5x5 בחצי שעה! השיא שלי עד היום היה בשבועיים לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:09 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:10 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:11 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו הייהיי מהמצב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אופ
איי ניד טו גו גוד ביי פרינדז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
רציתי להביא נושא שאנשים יציירו או יצלמו עליו אבל מרגיש לי שזה מאוד מאוד לעוס תודההההה הלך דווקא ממש סבבה, אני עדיין מחכה שכולם יראו את זה. זאת קבוצה של מיינקראפט אז עשיתי כזה מבנה של הדגל וכתבתי כזה שלט שאני משתמש בכל לשון פנייה. לגמרייייי אין לי כוח כבר לזה יו אני עשיתי לילה לבן היום ראיתי גלי בפעם הראשונה וזהו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:12 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |