![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:13 PM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוווווו כל הכבוד!!!! גם אני גאה בךךךךךךךך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:14 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו כמה כינויים משותפים
אני ISTP -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:15 PM
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה סוגשל נכון אבל בהצלחה לך עם זהה!!1 יואו נשמע נחמד כנלללל אני לא סובל אתזה. אהההההה הפעם האחרונה שעשיתי לילה לבן הייתה בכיתה ז בנעורים נראה לול יואו גליייי גלי זה כזה גלי. זה לא גרוע זה לא טוב זה פשוט גלי. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:16 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אחלה מה איתך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:17 PM
|
||
הספוטיפיי העביר לי ללונלי איילנד אחרי ששנים שלא שמעתי אותם אני כרגע בין מוד של להתכוון לראות את סרט אפס עוד פעם או בין נוסטלגי לסגרים שלי פה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:18 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תצטרפי אלינוווו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:18 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף שיש פה אנשים:)
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:19 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד. היי ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
חרמשים חרמשים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
אם אני אביא לך מה הסיכויים שיום אחד תחזירי לי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:20 PM
|
||||||||||
קטנים כי אני מתחברת פעם ב -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:22 PM
|
||
למה אני הבנאדם הכי מופנם ליטרלי בעולם ומנסה אשכרה לעשות דברים בחופש עם החברים שלי כדי להרגיש מינינגפול אבל כולם מסננים אותי :0
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:23 PM
|
||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתה אומר על הרעיון אבלללללל? כאילו היית משתתף ולא היית חושב שזה מאוד עצלני? כן זה בהחלט נחמד ממש גלי זה ממש אחלה דווקא מפתיע אותי איך לא התחלתי עם זה קודם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:24 PM
|
||||
זה היה אני כששמעתי שירי מרפסת די למה זה ככ נכון אבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:25 PM
|
||||||||||||||||||
זה נשמע בסדר כזה קליל אפילו לפעמים מרגיש שכאילו כל הפעילויות שמתאמצות להיות מתוחכמות בסוף כזה אפחד לא משתתף אז חבל אז מגניב שיש את הפעילויות הקלילות האלה לפעמים שלא צריך להתאמץ אההההה כן גלי זה אחלה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |