![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:26 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי גלידה אז סבבה כזה איך החיים וזה? יוא מלא זמן לא דיברתי עם אנשים מה קורה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי גלידה זה נהדר החיים מאוד משעממים אבל זה די נחמד כזה כי תחושה כזאת של חופש שזה משעמם אבל בקטע נחמד אופס אפילו אני לא ממש הבנתי מה ניסיתי לכתוב פה ואצלך? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד נחמד אני פשוט מאוד חסרת ביטחון בדברים האלו בעיקר של ניסוחים ושיט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:29 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שונאת את זה שאתם לא משתתפים לי בפעילויות אוף
אני מרגישה שאני עושה פעילויות רק בשביל הדוח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:30 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:< רציתי להשתתף בשל ווינקס אבל ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו כנל כמות הניסוחים שכתבתי ומחקתי לטוק עקב אובר ביקורת עצמית היא די גבוהה אופס -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין אפשר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנחשו מה עשיתי כול השבת
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:32 PM
|
||||||||||||||
הו כןן חופש זה משמעם בקטע של מדהים למרות שאני עושה את המעורבות החברתית סופסוף אז לא משמעם >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:32 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחח יכול להזדהות חוץ מזה שאני מפרסם בכל זאת כי יש לי את האישור של קרמיט וכבר ניסחתי חבל אבל עד הפרסום אני מלא בפיקפוק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:36 PM
|
||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נחמד לפחות? המעורבות החברתית כאילו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:36 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי עבודה
הפעם היחידה שאשכרה הרגשתי שכיף לי לקום בבוקר בחופש הזה היא כי התנדבתי אז וזה מרגיש טוב אבל איפה אפשר לעבוד פה גדאמט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:37 PM
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:39 PM
|
||||
אכלת גלידה! -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:39 PM
|
||||||||||||||||||
הוו כן זה מדהים אני מתנדב במועדונית לילדים בעלי צרכים מיוחדים וזה כלכך מדהים שזה ואו כן @הממ שאלה רגע, אם אני מעיר למישהו על הקפצה בסלית', אני צריך גם לנעול את האשכול או רק לכתוב הערה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |