![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:18 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו תקע נו''ד
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:22 PM
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מזה שקיבלתי באן לשבוע ואזהרה כי שמתי בחתימה שלי קישור שההנהלה החליטה שהו 'זדוני', אפילו בלי בירור קיבלתי באן לשבוע, זה כולה אתר שפתחתי לעילוי נשמת סבא שלי, גיוועלד... אה, קחי: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=43&t=163855 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:27 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:30 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז אני מבינה שאתה חושב שלפרוץ לפרטיות של אנשים זה בכלל לא זדוני, ואפילו דבר טוב שצריך לעשות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:31 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הברונית
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי נטע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:35 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני כותרת למשהו מגניב -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:46 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רק שעברת על חוק פרטיות האזרח בישראל בכך שפרסמת פרטים אישיים של משתמשים בניגוד להסכמתם, עברת גם על חוק המחשבים שקבוע בחוקי מדינת ישראל (חוק המחשבים, תשנ"ה-1995) בכך שקיבלת מידע פרטי על משתמשים ללא הסכמתם המפורשת באתר המדובר. זה לא ש"ההנהלה החליטה שהו 'זדוני'", אלא שהאתר הספציפי הזה עזר לך לעבור על חוקי מדינת ישראל עצמה. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:47 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בצרות
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:48 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משטח גרון זה לא כיף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:51 PM
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין לא הבנתי מה הוא עשה כאילו מי מה איפה איך כמה למה פשוט שמעתי שזה קרה יומיים באיחור -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:53 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משטח גרון זה נוראי אחד הדברים השנואים עליי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:54 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי הקטן שיחק ואמרו לי לשמור עליו, אבל הייתי חצי ישנה על הספה כזה "כן כן" והמוכשר הכניס לעצמו סבון כביסה לעין ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:55 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זכרתי את זה פחות גרוע זה היה די גרוע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |