![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:57 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לי בהצלחה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 16:59 PM
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני פוחדת שיקרה לו נזק רציני הממפ למה נותנים לי לשמור עליו כשרואים שאני לא מתפקדת? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:01 PM
|
||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:02 PM
|
||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מתפקידי לנדב עוד מידע, את יכולה לשאול אותו בנושא אם את מעוניינת ^^ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:03 PM
|
||||||||||||||
הו קיי רגע אז ההיא פרשה בגלל זה מה. -------------------- 💋
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:05 PM
|
||||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה ליייייי לפי מה שהבנתי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:09 PM
|
||||||||||||||||||
כן אני חושבת בכל מקרה, מני, אם אתה רוצה אז אני אישית אשמח לשמוע מה קרה פה כי לא ככ הבנתי. -------------------- 💋
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:10 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:11 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא למדתי היום מספיקקקק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:12 PM
|
||||||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטער לאכזב אותך, אבל כל ה'מידע' שפרסמתי היה כתוב בחשבון הפייסבוק/חשבון של אתר כלשהו של המשתמשים הנ"ל, המידע כבר באינטרנט, ולא פרסמתי שום מידע חוץ ממקום מגורים של משתמשת שהמיקום כבר מופיע בפייסבוק ועוד אחת שגם לה המיקום מופיע בפייסבוק ומשם לקחתי את ה'מידע'. אז... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:13 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואי נלמד בחברותא -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:15 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה מה אתה לומד? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:17 PM
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נורא לא אוהב שמפסיקים באמצע נושא, אתה עדיין חושב שהבאן היה מוצדק?! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:19 PM
|
||||||||
מתמטיקה, עושה עבודת קיץ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 17:19 PM
|
||||||||
הבאן בהחלט היה מוצדק. הטענות שלך אינן מורידות מחומרת המעשים שלך כלל. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |