![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:01 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיכון זה כמו חטיבה רק עם מגמות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:02 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה קרב עריכות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי לא הייתי בקולנוע כבר שבוע אני צריך ללכת אבל אני גם צריך לחסוך את הכסף שלי אני בסדר שומע יוני בלוך ומשתדל לא להירדם כי אני ממש רוצה לדבר עם בן הזוג שלי
מה הסיבה שלך להישאר ערה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יווווווו שי כאן
היי אני כבר לא נובית מביכה מה נשמע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הנה שי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
יש לך 40 אלא אם אתה הולך לפי העברי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אין לי אחת כזאת אני בעיקר רגילה להיות ערה בשעה הזאת ואין לי שום סיבה להתעורר מחר מוקדם אז למה ללכת לישון מוקדם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:03 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה די מרגיש שמתמטיקה נהיית יותר קשה בתיכון לפחות להרגשה שלי -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה תיכון תיכון זה מפחיד -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני אף פעם לא זוכר איך הדבר המציק הזה עובד
|
|
|
||||||||
נא המתמטיקה שלי קשה מספיק אם זה קשה יותר בתיכון... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי זו ורד נכון? והיייי מה נשמע? -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:04 PM
|
||||||||
רגע בן כמה אתה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:05 PM
|
||||||||||
16 בת כמה את? -------------------- הוזלי
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:05 PM
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו כנל כנל הא יו בהצלחה עם זה מה שמזכיר לי שאני אמור ללכת לישון אופ לילה טוב לכם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |