![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:05 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל את לומדת ברמה של תיכון מה את מצפה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע? -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו
יש לי 25 קודות מתוך 30 לא רע בכלל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כיתה? אני אהיה 17 בקרוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:06 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאסססססס זאת בהחלט אני אני בסדרררררר באלי שוקולד מה איתך? מה חדש? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:06 PM
|
||||||||||||
מה רמה של תיכון? זה לא רמה של תיכון נראה לי -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:07 PM
|
||||||||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עולה ליא מזל טוב בקרוב, אה את ליאם נכון? אני לא ממש זוכר עכשיו -------------------- הוזלי
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב ותודה
אז לי יש סיבה לקום מחר מוקדם בבוקר (אני צריך לקום בשבע וחצי כי אני פותח משמרת בשמונה וחצי) אבל אני עדיין נשאר ער כי אני ממש רוצה לדבר איתו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם את שואפת לסיים בגרות במתמטיקה בכיתה י ב-5 יחידות אז כן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה רגע זה עבד
|
|
|
||||||||||||||
את לומדת לבגרות? כן אז זה ברמה של תיכון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:09 PM
|
||||||||||||||||
איזה שנה הבאה אני לא ממשיכה כאילו אלאאם קיבלתי ציונים טובים במבחנים האלו ואני אעשה מועד ב וג אם צריך ואם אני אעבור טוב, אין לי למה לתאר מה יראה כי זה לא יקרה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:09 PM
|
||||||||||||||||
כן אני ליאם איך אתה כבר עולה ליא הצילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:10 PM
|
||||||||
שוקלדד אני גם בסדר ולא יודע מה חדש מה אצלך? -------------------- הוזלי
|||||||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 23:16 PM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחח ניזכרתי שיש לנו שירשורים שהגיעו לכמות עמודים מרשימה אממממ המגדר שלי הסתבך מאז הפעם האחרונה שדיברנו התחלתי לשים עגילים יפים וגבהתי מאוד אין לי מושג מה לענות על זה בתכלס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |