![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:17 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אוקיי אחד אחד
אני אתחיל במה שהכי בלט לי לעין אצל כל אחד מכם עידו - יש לך מזל סרטן באופק מזל האופק משפיע על דברים כמו נראות חיצונית, רושם ראשוני, aesthetics באופן כללי סרטן מתקשר לדברים כמו ביתיות, משפחה, dreaminess והרבה קשר לרגשות אז אני מניחה שזה אומר שהרושם הראשוני שאתה עושה זה של מישהו שמחובר לרגשות שלו ולבית זה הדבר שהכי בלט לי לעין אצלך אבל גם יש לך שור במאדים ואנשים בטיקטוק מחשיבים את זה בתור red flag אבל אני לא לגמרי מבינה לגמרי למהה אבל בעיקרון עקשנות וכאלה אוקיי לסופי יש די הרבה דגים גם דגים מאוד מחוברים לרגשות אבל איפה יש לה דגים בשמש, מרקורי, צדק ואורנוס השמש משפיעה על האישיות, מרקורי על התקשורת, צדק על המזל ואני לא מכירה מספיק את אורנוס tbh יש לך מאזניים באופק, שכמו שאמרתי זה דברים כמו נראות ורושם ראשוני ויש לך מאזניים! מאזניים נחשבים מחושבים מאוד, וגםםם נחשבים למזל עם אנשים ממש יפים ויש לך מזל של אנשים יפים במקום של נראות חיצונית זה די שווה עכשיו נעמי יש לך מאזניים במרקורי שזה דווקא די מעניין מרקורי משפיע על התקשורת ומאזניים זה מזל מחושב, שמשתדל להתייחס על שני הצדדים של הויכוח בשביל כשהוא לוקח בו חלק זה יכול להביא לחוסר יכולת לבחור צד כי את יכולה למצוא נקודות חיוביות ושליליות בכל אחד מהצדדים, אבל סהכ אני חושבת שזה דבר חיובי כי את יכולה לקחת בחשבון את כל הצדדים לי נגיד יש מאזניים בירח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:17 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם בא לך אני יכולה לתרום לך
למרות שהחרמשים שלי לא ממש חוקיים אופסי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:18 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלההה כמות התאומים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרובלם
הייתי מצטרפת את אני כם מתדיין -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:19 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששש מזל של אנשים יפיםם אבל מגניבבב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אין לי מושג מה זה אומר בכללללללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאוווו מעניייןןןן זה ממש דומה לי דווקאאא דרימינס זה לגמרי אני -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:20 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממממממממממ לא ממש אני שלא לומר ההפך ממני אופס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:21 PM
|
||||||||
כאילו תאומים נחשב מזל של אנשים דו פרצופיים לפעמים מצד שני, מזל תאומים נחשב גם sociable ואינטיליגנטי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:21 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה שיא האת כאילו מהצד לפחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:22 PM
|
||||||||||
אההה מגניבבבב ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
טוב זה לא בדיוק מדע מדוייק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
הא כי בדרכ בוויכוחים הדעה שלי מאוד ספציפית אם הבנתי נכון את מה שהגר כתבה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:23 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה sure אין לי בעיה אבל בואו נמצא עוד אנשים קודם עם טיפוסי אישיות שונים כדי שנהיה הרבה כאלה וזה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |