![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:23 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די באמת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:23 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל את יכולה לראות ולהבין ולקחת בחשבון את הדעה של הצד השני? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:24 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר
את ארכיטקט נכון? כאילו אם אני זוכרת טוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה ISTJ? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים אבל בדרכ פחות אופס -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:25 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממ אם אנשים רוצים להצטרף לכינויי אישויות ואין להם כח למבחן של מאה שאלות אז אני יכול פשוט לעשות ארבע שאלות פשוטות שמחברות ויוצרות את הארבע אותיות אבל זה לא הכי מדויק
הודעה זו נערכה ע"י Black Sheep ב Jul 9 2021, 12:25 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתגלח היום בערב או לא להתגלח היום בערב
זאת השאלה. על מה אתם מדברים אגב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אבל זה באמת את וואי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
אבל אתה ילד אנחנו איפשהו בין אסטרולוגיה לסוגי אישיות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:26 PM
|
||||
על מפות אסטרולוגיות ומבחני אישויות וכינויים יאללה הגר סבבה טוב מי מביא חרמשיםםםם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:26 PM
|
||
הצטרפתי ועכשיו אני אלך לאכול
peace out אה ועידו קיבלת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 12:27 PM
|
||||
ישש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
*mic drop* הרגשתי שזה היה נחוץ. כזה. אז. אז. כן. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש לי זקן וואי וואי מה נעשה מצד שני המורה שלי למתמטיקה וחבר שלי אמרו שמתאים לי ככה מצד שלישי הם אמרו את זה לפני כמה ימים וזה צמח עוד קצת מאז אז שמץ הא נו מה עושים עם האסטרולוגיה נראה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
נעמי מביאההההההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |