![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:46 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שהספרים שלי יגיעו כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:47 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו ספרים?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:58 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה היי
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 14:58 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:00 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:01 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נמאס לי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:02 PM
|
||
ממה?
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:05 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:27 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הנה השאלון הקצר והלא ארוך למי שרוצה, מצד שני הוא לא הכי מדויק, אז אל תסמכו עליו לגמרי וזה
ודרך אגב ברור שאין תשובה חד משמעית, המחקר נשען על ציר כזה בין השתי הגדרות של כל שאלה ותחשבו לאיזה צד אתם יותר נוטים מזכיר בכל שאלה לבחור אות אחת ואז לחבר בסוף ותראו מה יצא לכם וול הנה 1. מה מתאר אתכם יותר טוב? > אם אתם חושבים שאתם יותר מהרהרים לפני שאתם מקבלים החלטה, מקשיבים יותר מאשר מדברים, בעלי מודעות עצמית, פחות חברותיים ויותר שקטים ונהנים מהלבד, אז תבחרו I (מופנמות, Introvertive) > אם אתה חושב שאתה יחסית בן אדם חברותי, דברן יותר מאשר מקשיב, פתוח, אוהב לשתף דברים ורעיונות עם אחרים, ומרגיש נוח יחסית בסיטואציות חברתיות, תבחרו E (מוחצנות, Extrovertive) 2. איך אתם לוקחים מידע? > אם אתם חושבים שאתם יותר פרקטיים, מציאותיים, מסתכלים על הדברים המהותיים כשאתם מקבלים מידע, מתמקדים בהווה ובעבר יותר מאשר בעתיד, יותר מילוליים מאשר ציוריים, אז תבחרו S (חושיות, Sensing) > אם אתם יותר מעין בעלי חזון, קוראים בין השורות, מתמקדים במשמעויות, מרוכזים במידה מה בעתיד, דמיוניים מאוד, אמנותיים, אוהבים לבטא ולדבר על דברים בצורה ציורית, מסתכלים על התמונה הגדולה בסיטואציות מסוימות, אז תבחרו N (אינטואיציה, iNtuiton) 3. איך אתם מבצעים החלטות? > אם כאשר אתם מקבלים החלטה, אתם מייחסים את ההחלטה לפי הערכים האישיים שלכם, נוטים לחשוב מה יצא לכם מקבלת ההחלטה מבחינה רגשית ואישית או כמה היא תועיל לזולת, האם היא טובה או רעה, או פשוט מאוד - אם אתם יותר מרגישים מאשר חושבים - אז תבחרו F (רגישות, Feeling) > אם כאשר אתם מקבלים החלטה, אתם מייחסים את ההחלטה שלכם בצורה יותר הגיונית, לוגית, אובייקטיבית, שוללים לרוב דעה אישית, מתמקדים באמת ובדבר או הצד הצודק, ובכללי אם אתם אנשים יותר חושבים מאשר מרגישים אז תבחרו T (חשיבתיות, Thinking) 4. איך אתם מבחינת העתיד ומבחינה ארגונית? > אם כאשר אתם מתבוננים על עצמכם בעתיד, אתם מדמיינם מסלול חיים מאורגן שהוא די ברור יחסית, רואים בדדליינים ותאריכי הגשה כדבר חשוב שלא כדאי לסטות ממנו, ואם אתם אנשים מאורגנים, מדוקדקים ומתוכננים יחסית, שלא דוחים המון דברים ומתמקדים בהווה, אז תבחרו J (שופטנות, Judging) > אם כאשר אתם מתבוננים על עצמכם בעתיד, אתם מדמיינים יותר תרחישים ויותר משאירים דלתות פתוחות להמשך מאשר לקבוע דברים. אתם רואים בתאריך הגשה ודדליינים כדברים גמישים, ואתם גם אנשים גמישים וגם.. לא הכי מסודרים ומתוכננים בעולם, ודחיינים, אז תבחרו P (תופסניים, Perceiving) ועכשיו תחברו כל אות לפי הסדר ותגגלו ביחד מה יצא לכם מה נראה לכם אני ארשום פה כל אישיות כאן מה אני רוטשילד זה לקח לי טו מאץ' זמן כל הדבר הזה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:29 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
INF P/J מה זה אומררררר -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:32 PM
|
||||||
שאתה אווו מגשררררררררררר (INFP) https://www.16personalities.com/he/infp-%D7...%99%D7%95%D7%AA או סנגורררררר https://www.16personalities.com/he/infj-%D7...%99%D7%95%D7%AA תקרא ותבדוקק בכל אישיות מה יותר מתאים לךךך מה אתה יותר מזדהה איתווו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:33 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי ENFP --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:35 PM
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהעהעהעהעהעה נראה לי אני סנגוררררררר לא מגשרררררר -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 15:35 PM
|
||||||
כן לא את לא תומכת זה לא ככ את אופס אבל שוב אי אפשר לדייק בשאלון הזה אם יצא לך מתדיין שם אז זה כנראה הכי מדויק אבל עדיין קרוב -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |