![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:34 PM
|
||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן ברור. אינדיד משעשע אבל די שתדעו שאני לא בחרתי להיות תינוקת ולא הייתי חיה כשהיו עוד סדרות נורמליות ולא אבא מטפלת וכו יואו איזה מגניב זה היה אם הייתי בת 14-16 כזה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איזה יפה זה אני לא יכולה
ורוד כחול ורוד כחול (רינג 3>) ורוד תכלת וכו וכו זה יפה מדייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם הזכרת אותי בפעילות של ורד? ![]() ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:35 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כענידרכענבנהןםךוןחףןםףפף סליחות אלף סליחות ותודה (: -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:35 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכלל הייתי אמורה להיות ילידת 2000 בערך כן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:36 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לנסח עוד פעילות
אני רוצה 20 שקל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אבל זה נוד לא חובה לשלמם כל הזמן ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי את אנרגטית למדי מקורה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההההה
עכשיו הצבעים הם פולינדרוםםםםםם אמאלה זה יפה מדיייי אני לא יכולה ורוד, כחול, תכלת, אפור_של_צוותוכן_, תכלת, כחול, ורודדד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:37 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלישע > אבא מטפלת -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אמממממ אולי???????? @נועם ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
האמת שלא יותר מדי אבל כן אני כאילו ממש צריכה ללמוד ולא עושה את זה מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאווו קסום -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
אלישע לא קיבלו את בן דוד שלי אז אנחנו לא אוהבים אותם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |