![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:46 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת כשאנשים מפרסמים סרטונים וקוראים להם "College Decision Reactions but realistic" ואז מגישים מועמדות לivies
אוקיי אבל אם הגשת מועמדות לivies זה כנראה לא כזה ריאליסטי נכון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אלישע
אחת הסדרות הישראליות היחידות שממש אהבתי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעצבן אותי שהעמוד עדיין לא עבר
הו יש הודעה זו נערכה ע"י נקמת האלפקה ב Jul 9 2021, 16:46 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סנגור -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמישה בערך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כןן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:48 PM
|
||
fun fact אני לא יודעת לשחלף מטריצות לא סימטריות
): ***לא ריבועיות!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:49 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אלישע קסם
אין לי משהו נגד אבא מטפלת פשוט זה אותו השטיק -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:50 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבא מטפלת זה קסם גם אבל אלישע הרבה יותר אלישע זה גם כזה לא יודעת פחות קלישאתי או שזה קלישאתי באותה מידה ואני לא מכירה את הקלישאה פשוט לא יודעת ככה זה היה בהרגשה שלי אבל יובל סמו מדהים בכללי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:50 PM
|
||
מה זה אבא מטפלת
בחיים לא שמעתי על זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:52 PM
|
||||||
כןן אלישע פשוט ממש הרבה יותר קסומה בדיוק בהרגשה כזה אבל אבא מטפלת היא יותר ילדותית כזאת ויותר מתאימה ומחוברת להיום בעצם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:53 PM
|
||||
סדרה מלפני איזה חצי שנה(?) עם יובל סמו בתפקיד הראשי בייסיקלי מה שהולך שם זה שיש את יובל סמו שהוא כזה אבא מפוזר לילדה בת 12 ויש להם חיים נורא מצחיקים וכל זה ואז יש לה בת מצווה והוא רוצה לקחת אותה לפריז ואז מישהו לוקח את כל הכסף שהוא חסך ואז הוא מתחפש לאישה ומתחיל לעבוד כאופר בבית של ילד עשיר מהכיתה שלה ורוב הסדרה זה על איך שהם כמעט מגלים שהוא הוא ואז בסוף לא אבל לא יודעת מה קורה שם בהמשך ראיתי רק את העונה הראשונה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:54 PM
|
||||
בייסיקלי גברת דאוטפייר (אם את מכירה) רק ישראלי ועם יובל סמו ובאותו סטייל עריכה של אלישע -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:54 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי שילוב קטנטןןןןן ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 16:55 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלוםםםם!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |