![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 59 60 [61] 62 63 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:07 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו זה נשמע מאוד מפחיד
אני סבבה משתעממת לי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:09 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן התייאשתי בסוף
לא סיימתי עם זה באלי גםם יואו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:13 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...וגם כל הצוותוכנים האחרים וגם כל ההנהלותיים וזה... טוב מי עוד מצטרף לכינוי אישיותתת!! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מוזר זה אם היו מתחילים עם השטוטות עכשיו
כאילו מי היה מצטרף לזה בהשוואה למי שהצטרף אז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:24 PM
|
||
אם
יהיו כל האישויות השונות בכינוי המשותף האמור-להיות-ענקי הזה באותו סרגל משתמשים נקיים מכינויים מפריעים אחרים זה יהיה צילומסך אגדי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:26 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברה שלי התקשרה אליי בשיחת וידאו בשביל להראות לי את הצפרדע החדשה שלה
מה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:34 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך כבר כמעט שמונה ועדיין יש אור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:38 PM
|
||
יו מצאתי שיחת ווצאפ עם חברה שבאמצע היא היתה כזה יו את יודעת שאני פותחת עכשיו פרופיל בפורטל הארי פוטר ושאלתי אותה מה זה ובהמשך השיחה החלטתי להעתיק ממנה ולעשות את זה גם
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 19:49 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
בא לי לעשות משהו דרמטי -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:02 PM
|
||||
![]() די אוף אטיפיקל זו כזו סדרה מדהימה לא בא לי שהיא תיגמר אוףף -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:07 PM
|
||
היייי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:08 PM
|
||||||
שמץ האמת בא לי פירסינג אבל איפה אני אלך לעשות פירסינג עכשיו כן ממש!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:10 PM
|
||
עכשיו בא לי לשנות לסימון ספיר או Love, Simone או איך שמאייתים את זה באנגלית אבל לא בא לי לנטוש את הכינוי ביום שהתחלתי אותו.
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:16 PM
|
||||||||
למהההההה פירסינגגגגג אכנקןרמנצרןועיו אהההההההה מה עם קעקוע יו פעם חשבתי לעשות קעקוע שרשום בו במנדרינית "יפנית" ואני אשכרה רוצה לעשות את זה מתישהו די בטוח שלקחתי אתזה מאיזו סדרה כלשהו הצילו אני כזה סחי אוף די העונה הזו מרגשת אותי יותר מידי אוףףף ![]() הודעה זו נערכה ע"י INFP ב Jul 9 2021, 20:17 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:21 PM
|
||||||||||
כי פירסינג זה אדירררר בא לי בגבה אבל בחיים לא ירשו לי לפני שבוע ומשהו הלכתי לעשות נזם אבל השתפנתי כשקירבו לי את האקדח לאף אמאלה חח אדיר אתה לגמרי צריך לעשות את זה אני רוצה קעקוע של הסמיילי של נירוונה מעל הפופיק וכזה של עוגיפלצת איפה שפני עשתה... כן היא פשוט פשוטטט פשוט! אני פרק ארבע עוד רגע מדהים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |