![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תעשי נזם עם אקדח!!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:25 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האא למה ההוא שעושה אמר שזו הדרך הכי טובה! (למרות שקראתי באינטרנט שעדיף עם מחט...) את עשית עם מחט?
הא אולי לא שיניתי כבר מלא זמן אבל איזה אישיות נראית שם הכי נחמד -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:30 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההוא שעושה רוצה כסף!! אני עשיתי עם מחט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:31 PM
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההה מה זה עם אקדח זה מלחיץ הצילו יש מישהו אשכרה הסכים איתי על זה יו. יא נשמע נחמדדדדדדדד לול זכור לי קעקוע כזה יו תצטרפייייייי אבל את אמרת שאת INFP כמוני :0 הא אני שנייה אעשה ריטוויט לשאלון המקוצר שמצאתי ותבחרי משהו מקסימום תגנבי אישיות שהיא דומה לך או לא או משהו הנההה
הודעה זו נערכה ע"י INFP ב Jul 9 2021, 20:33 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:35 PM
|
||
@קיי אז כשיהיה לי אומץ אני אמצא מקום אחר
@עידואו כן זה טיפה מלחיץ לול כןןן חייב לעשות אני אבוא אלייך למעלות ונבדוק אם יש מקום באיזור שעושה 😌 אה כן אופס עשיתי את השאלון הזה בכללי שלוש פעמים ופעמיים יצא לי שלך ופעם אחת זה של נעמי אבל פסדר אני אמצא שם משהו נחמד זה לא כאילו מישהו אשכרה טורח לבדוק מה כל אישיות -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:38 PM
|
||
ידיד שלי הסכים להיגרר איתי כשאני אעשה קעקוע
ואז הגעתי למסקנה שאי אפשר עד סוף אוגוסט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:39 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:39 PM
|
||||
אכן מי באמת בודק בסוף הא תמצאי שם באתר איזה משהו נחמד מה יש לנו בעצם מגשר, לוגיקאי, לוגיסטיקאי ומתדיינת אז בעצם חוצמזה הכל פתוח לך -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:40 PM
|
||
היי נעמי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הגר
מה קורה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
למה אי אפשר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:41 PM
|
||
אני חיה כזה מה איתך
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:42 PM
|
||||||
עשיתי את המבחן הקצר ואני סנגור מסתבר טוב אשנה תיכף -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:42 PM
|
||
מה זה בא לי להמציא את עצמי מחדש לשנה הבאה חיצונית ולצבור יותר ביטחון חברתי לכיתה י וזה
אבל אין לי כוח רצון בשיט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:44 PM
|
||||||
כי שבוע הבא אנחנו לומדים לאלגברה שבוע אחר כך יש לו משהו שבועיים אחר כך אני טסה וממש לא חכם לעשות קעקוע לפני טיסה כי אסור דברים כמו שמש ובריכה ועם כי הוא עלול להזדהם וכאלה ועד שהכל יגמר אני כבר אהיה בת 17 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |