![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:56 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחההה בטעות. כן זה זה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:58 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אז חברה של אחותי שמשוגעת על טומיניק אמרה שנתתי לה השראה לכתוב ספר
והיא שלחה לי פרקים הצצתי- וזה פשוט. כזה. והיא מצפה שאני אקרא את זה. והיא עוד רוצה שנדבר על זה. מי היא. ילדה מוזרה בת 12. אה כן, 13. אני לא רגילה שכולם גדלו בשנה אופס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 20:59 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי אבל שתדעי שפרוטוגוניסט זה סוג אישיות ממש שווה אבל -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:00 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה גם אני מניחה כואבת לי הבטן כזה כבר חמישה ימים ובא לי למות אבל חוץ מזה סבבה לול בהצלחה ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:02 PM
|
||||||||||
וואו החתימה שלך מהפנטת אותי ![]() ** ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:03 PM
|
||
מישהו אנונימוס איכשהו קיבל קישור לפרופיל ספוטיפיי שלי ועשה לייק לאחד הפלייליסטים שלי למיקס אינדי שלי ושמצ מי זה אבל איך אבל איך
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:05 PM
|
||
אוף די אבל לא בא לי לבזבז עוד 20k
רינג אמר שהוא בטוח משנה לזה או שאולי? נועם יא תודה (למרות שאני משנה אותה בקרוב. מרגש.) ארג ממש בא לי ללכת להופעה של מוניקה סקס. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:07 PM
|
||
וואו אני פשוט *דוחה* כל כך חזק דברים שאני צריכה לעשות
השאלה היא מתי אני אעשה אותם בפועל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:07 PM
|
||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנערף שמץ אם מתאים לי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:08 PM
|
||||
הוא אמר שהוא רוצה לעשות את אותו סוג אישיות עם ראשי תיבות של גולד רינג שם יעני R INFJ G אז לא משנה ממש תכלס -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:11 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו לסאמוס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:12 PM
|
||
יואו גם אנחנו תכננו לטוס לשם
לפני הקורונה אבל טוב קופה ראשית מחכה לי לילט לכם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה אין לי כוח לאלגברה
אבל צריך איכס -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:16 PM
|
||
אווו הים בסאמוס נראה כזה חלומי
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 21:19 PM
|
||||
הוא נראה כזה טורקיזי וצלולללל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |