![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אתר ואף אחד לא יכול להגיד לכם מה האישיות שלכם לול
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:00 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התעוררתי לא מרגישה טוב
אבל אני חייבת ללמוד מה עושים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:01 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
INTP וקודם כל לא כל המבחנים מדוייקים במיוחד לא זה וכאילו קראת על זה? אתה מכיר את הפאנקשנס? כי אני כן אם באלך אני יכולה לשלוח לך מבחן נכון יותר ואחכ לנסות לראות מה אתה באמת -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:02 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההה אמרתי ש16persoanlities לא מדוייק
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:03 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כן מכיר את כל האותיות והפאנקשנס וזה די עשיתי פה קורס על האותיות אתמול לול אבל כן האמת שהשמות עצמם די סתם הא תשלחי קישור לאיזה מבחן כזה ואני אנסה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:04 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לעומת זה נותנת את הוויבים הכי גדולים של ISTJ
אישיות לפי הרבדים הכי עמוקים שלך? כן, זה נכון תאורית אישיות ופאנקשנס שאפשר לקרוא עליהם? אז כן יכולים להגיד לך מה האישיות שלך אף אחד לא מאה אחוז זה או זה אבל עדיין -------------------- היא/את
|||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:05 PM
|
||||||||
אבל זה שטויות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:05 PM
|
||||||||
יש יש? לא יודעת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:07 PM
|
||||||||||
לא זה לא כי אתה שותף לזה ואתה עונה על השאלות זה לא אסטרולוגיה שבגלל שנולדת אתה מזל בלה בלה בלה וגם אם כן אז הכל שטויות זה כמו להסתכל על החיים מנקודה של רוצחים הם אנשים טובים כי הם משחררים את האדם מהסבל של הקיום עריכה: אני יוצאת פה ממש לא ברורה אז מה שאני אומרת שלהגיד שזה שטויות זה פשוט להפוך את הסיבה של כל דבר אז בעינייך אלו שטויות (זה לא) אתה מסתכל על זה כאילו זו שטות למרות שיש לזה הוכחות וידע אז זה בייסיקלי למה שלא נתחיל להפוך את המשמעות של הכל ............אף אחד לא הולך להגיב בזמן הקרוב אז במקום לחכות http://www.keys2cognition.com/explore.htm -------------------- היא/את
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:11 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא יכול אשכרה לנחש את האישיות שלך
זה כן מחקר נחמד שמתבסס על כמה שאלות בסיס והתפתח מזה משהו שהוא מוכח בצורה תיאורטית תיאורטית אז כן -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:12 PM
|
||||||||||||
אהמ לא בכל מקרה, אם כל מה שהאתר עושה זה לוקח מה שאתם אומרים שהייתם עושים במצבים כלשהם ואומר לכם איזה תכונות יש לכם, קודם כל, זה לא מדוייק בשום צורה ולא קרוב למדוייק; גם בגלל שיש אינסוף אפשרויות להכל, גם בגלל שכל הזמן משתנים וגם בגלל שהאלגוריתמים שלהם (בטח) לא ממש מדוייקים. הרבה יותר קל פשוט להבין בעצמך מי אתה. אני מניח. זה גם יותר מדוייק [ואם זה לא מדוייק, זה לא משנה (אני יכול להסביר גם את זה אחר כך)]. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:12 PM
|
||||
-------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:13 PM
|
||
אני: *ממש צריכה ללמוד*
גם אני: *מתחילה סרטון של שעה וחצי* -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:16 PM
|
||||
תגובה לעריכה:
אני לא מסכים איתך פה; אם אפשר להוכיח שהסיבה לכל דבר היא שטותית אז אין סיבה לכל דבר, ואין טעם לחיים, וזה בסדר. אין עם זה בעיה. אם עכשיו הייתי מוכיח לך שלרצוח זה בסדר כי זה משחרר אנשים מהסבל של היקום אז רצח היה בסדר מבחינתנו. מה הבעיה עם רצח אם הוא עוזר לאנשים? הסיבה שזה לא ככה היא שרוב האנשים לא סובלים, ולא רוצים למות. אנשים שכן סובלים יכולים לבקש מהמדינה (או לטוס למדינה שבה זה מותר) למות בשביל לשחרר אותם מהסבל שלהם. ובקשר למה שאמרת, אין לזה שום "הוכחות וידע" לול. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 12:17 PM
|
||||||||||||||
אוקיי אז אף אחד לא אמר שהאתרים האלו הם התורה מסיני ושמה שהם אומרים זה קדוש אבל אתה כן שותף לשאלות האלו אז ברור שהתוצאה נכונה באיזשהו מובן הם לא מבחני באזפיד של איזה קאפקייק אתה קארל ג'אנג' לא המציא את התכונות של כל אות, זה משהו שכולם ידעו והכירו ואפילו היו לזה שמות והוא גם ממש לא המציא את האתרים ואמר הנה קחו מבחן. הוא נתן לאנשים לקרוא ולחקור על זה בעצמם. אלו ארבע אותיות שמסמלות 4 תכונות דומיננטיות של איך אתה מסתדר ביום יום עד לאיך אתה מסתכל על החיים שום דבר לא נכון במאה אחוז והכל זה ספקטרום אבל יש מבחנים שאשכרה יותר קרובים לאמת - כולם קרובים לאמת כי אתה משתתף בשאלות האלה, אבל הדרך הכי טובה היא לקרוא על זה -------------------- היא/את
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |