![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 9 2021, 18:11 PM
|
||
![]() מוגל |
דרגו דמויות ותנו ציונים
הנה הדירוג שלי מאחד עד 10 יורד תתחשבו גם באופן כתיבת הדמות לפי הספרים 1. הארי פוטר כמובן(: כלכך לא צריך להסביר למה אבל אפילו בשביל גיבור הוא מקבל ציון גבוה פשוט אפשר להזדהות אתו הוא גאונות 2 פרד&ג'ורג' הם מצחיקים יש להם אומץ הם לא פוחדים להסתבך וזה כלכך הם קרע אותי מצחוק כל פעם שהם הופיעו יהי זכרו של פרד :( ברוך 3 דראקו מאלפוי הוא סתום. אבל את הסתימות שלו מעבירים בצורה הכי טובה שיש. 4 רון ויזלי הוא פשוט.. רון ויזלי. איך שהוא.. האופי שלו כתובמושלם 5 הרמיוני לא כזה אהבתי אותה אבל יש קטעים... שהיא הדמות הכי טובה 6 סיריוס בלק (אהבתי אותו יותר אבל יש מעליו..) 7 רמוס לופין 8 ג'יני ויזלי (היא מעצבנת שאין דברים כאלה) 9 סוורוס (פרופסור) סנייפ כמה שהוא בסוף טוב הוא טמטום של מורה 10 קראב וגויל -------------------- היי חברה! כאן דתיה!
(ו..זהו אינלי מה לכתוב/:) אני בת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 21:47 PM
|
||
![]() מוגל |
פרד וג'ור'ג'
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 11:02 AM
|
||
![]() מוגל |
רמוס לופין
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 23:10 PM
|
||||||
![]() מוגל |
--------------------
|||||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |