![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 10 2021, 22:02 PM
|
||
![]() מוגל |
אז.. אני חופרת אבל....
ילה בואו נסקר אותה! שם:אונמר גיל:באיסתרק-8 במהללאל-14 ביוזבד-16 מה דעתי עליה: אז ככה- לא נותנים לה מספיק קרדיט ![]() היא חכמה ומ קינן מעבירה יפה את הרגשות שלה. היא גרועה ברקמה ואריגה וכל זה ולעומת זה היא חכמה מאוד ואמיצה מאוד. פלא שהמלך רעואל בחר בה לשומרת החותם? היא טובה מדי בלהיות דמות. לדעתי, ומאוד הכעיס אותי- לא שאלו אותה בכלל בשידוכים שלה עם אולה ביוזבד! ![]() לא נורא.... בשביל זה יש פאנפיקים! אני כותבת אחד:) עליה. היא ה''פמיניסטית'' של פעם. ![]() מה שכן- אונמרXאולה=שלמות. לא יודעת, נראה לי מתאים. לסיום- סיקור ברמת ק'(קדחת) מקווה שלא היה כזה גרוע. זה לחובבי כוזר שזה אומר- הדתיים\חרדים שבינינו(אני גם) אם קראתם- תכתבו מה אתם חושבים על אונמר! -------------------- היי חברה! כאן דתיה!
(ו..זהו אינלי מה לכתוב/:) אני בת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2021, 04:57 AM
|
||
![]() מוגל |
הדמות הכי מושלמת בממלכה במבחן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2022, 16:38 PM
|
||
![]() מוגל |
נכון!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 26 2022, 18:05 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, שימי לב שהסיקור שלך לא עומד במדריך, ולכן אני נאלצת לנעול אותו...
שלג ושירה- שימו לב שההודעות שלכן הן הודעות ספאם הודעות חסרות תוכן. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |