![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 20 2021, 00:13 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברת בן אנד ג'ריס הכריזה כי תפסיק לשווק גלידות ליהודה ושומרון פרסום היום (שני) , הכריזה חברת בן אנד ג'ריס העולמית כי "חברת הגלידות המפורסמת בן אנד ג'ריס הודיעה היום (שני) כי היא מפסיקה למכור את מוצריה בהתנחלויות. בהודעה שפורסמה אחר הצהריים באתר האינטרנט שלה נכתב: "אנו מאמינים כי מכירת הגלידה בשטחים הפלסטיניים הכבושים לא תואמת את ערכינו, וקיבלנו פניות גם מהלקוחות והשותפים שלנו". תודה לYnet תגובת הצרכנים הרשתות החברתיות מוצפות באנשים שהגיבו על כך, פוליטיקאים, מפורסמים וגם סתם אנשים שלא יפספסו את ההזדמנות לספר בדיחות ברשת בין התגובות: (לקחתי כאלה שאהבתי במיוחד וקרצו לי אבל פשוט תכתבו בשורת חיפוש בטוויטר "בן אנד ג'ריס" ותוכלו לראות מלא כאלו) אין לי כוח להפוך את זה לתמונה אבל https://twitter.com/AmirMoyal/status/1417256921652989955 גם זה מעולה ![]() טוב אני לא יכולה להפסיק יש עוד המוןןןן https://twitter.com/yotameyal/status/1417169779912323074 https://twitter.com/yoni___yoni/status/1417174229691338758 ![]() כי שיטת השלילה זה חשוב ![]() כשזה נכון זה נכון ![]() כי חשוב ללמוד לקח ולהתנצל על טעויות ![]() כי אין כמו קצת סטיגמות עסיסיות על מתנחלים כי כשהם ירצו להחזיר יבואו כולם ויגידו "לא אמרתם בלי נדר" זהו לכו לעשות התרת נדרים ![]() אוי איכס. צ'אנקי מאנקי זה שם שמתאים לגבעה, אבל זאת גלידה דוחה. והנה צ'אנקימאנקי נוסף (כי פתחייייייייי) https://twitter.com/noam_fathi/status/1417157210128404480 ![]() כן, גלידה יש המון, מדינה יש רק אחת תגובת בן אנד ג'ריס ישראל זינגר: "ההסכם שלי הוא מול בן אנד ג'ריס. בשנת 2001 יוניליוור השתלטו על החברה ואז הפכתי לבעל הזיכיון היחיד בעולם. מאז ומתמיד יש לי יחסים פנטסטיים עם בן אנד ג'ריס. כבר כמה שנים שלוחצים אותם שלא למכור בשטחים. הם פונים אליי, ואני עונה: 'אני ישראלי אני לא יכול להגביל את המכירה שם וגם החוק מחייב אותי למכור בכל ישראל'. אני לא יכול ללכת נגד המדינה שלי. תודה לYnet תגובתי בן אנד ג'ריס היקרים אם לא תשווקו את הגלידות שלכם ביו"ש אז הישראלים יחרימו אתכם וזה אומר שתישארו עם סטוקים של גלידות בטעם חרוסת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2021, 07:43 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייבת לציין שמה לעזאזל
אנחנו מוחרמים על ידי גלידה רק שזה לא ייתן לחברות אחרות רעיונות, ככה עוד נישאר בלי סטארבקס... -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2021, 07:54 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו בן אנד ג'ריס, איזה יופי.
מצד שני יכול להיות שזה יקדם את המטרה שלהם, כי מה שווה לחיות בשטחים אם אין בן אנד ג'ריס 😂 סתם לול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2021, 07:56 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשחושבים על זה את צודקת בואי מי נתן לגלידה לסתום לנו את הפה (אנחנו כשדחפנו כף שלה לפה) @נאומי מישהו שכח לעדכן אותם שביו"ש לא אוכלים ומה הקטע עם גלידה גולדה אין לה בכלל סניפים ביו"ש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 20 2021, 09:23 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ישראלים קנו מלא בן אנד ג'ריס הם יצאו מטומטמים בטירוף הם יפסידו מלא כסף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 18:59 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממה שאני הבנתי
החברה שקנתה את בן אנד ג'ריס (ואת אוסם ועוד) איימה עליהם שאם הם לא ימכרו בשטחים הם יעשו להם בלאגן. בן אנד ג'ריס התעקשו למכור בשטחים ורק עכשיו נכנעו בחוסר רצון מובהק. לפי מה שהבנתי -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 19:05 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישראלים עדיין יקנו בן אנד ג'ריס אבל הם מפסיקים למכור רק בשטחים חוצמזה שזה עוזר להם במקומות אחרים שלוחצים עליהם, ובארצות הברית וזה זה יעלה להם את המכירות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 24 2021, 23:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות מה שאני הבנתי קצת שונה ממה שכתבו פה.
בן אנד גריס רצו כבר מזמן להפסיק למכור פה אבל הזכיין שלהם בישראל התנגד. בנוסף גם חברת האם שלהם(יוניבר) מתנגדת לזה אולם בהסכם הרכישה נקבע שיש לחברת הגלידות זכות לפעול על פי שיקול דעתם בדברים מסוימים שקשורים לזכויות אדם(ולדעתם הישובים ביהודה ושומרון זה פגיעה בזכויות אדם). הם הודיעו שהם לא יאריכו את הזיכיון של הזכיין הנוכחי(שמתעקש למכור בכל שטחי ישראל) ואמרו שיחפשו זכיין אחר שיתחייב למכור רק בשטחי 67. זאת גם הסיבה שיש פולטקאים(כולל מהציונות הדתית) שקראו דווקא לא להחרים את הזכיין עכשיו ולפגוע בו(גם אם בגלל זה החברה בחול מרוויחה). לפי מה שנראה כרגע בישראל לא ממש עושים עם זה כלום(חוץ מדיבורים) אבל במקומות אחרים(במיוחד בארצות הברית) התחיל חרם נגדי עליהם. -------------------- אני ואתה, נשנה את העולם. אני ואתה, אז יבואו כבר כולם :) אמרו את זה קודם לפני^^ לא משנה P: אני ואתה נשנה את העולם :גיבור: -----------------> ואם לא את כל העולם, אז לפחות את החתימה שלך, שלא שונתה כבר מימים ימימה ^.^ אז מזל טוב, כי זה כיף להגיד מזל טוב. ואושר, עושר, יושר וכושר, כי זה מתחרז. והצלחה בכל מה שתעשה- כי מגיע לך D: ותמשיך להיות כזה חמדמד ומקסים כמו שאתה, כי אין כמוך בעולם; גם כשהוא ישתנה, לא יהיה כמוך (: אז ביי בינתיים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 09:00 AM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הם ימשיכו כך הם יפסידו מלא כסף, חוץ מזה הזכיין שלהם בארץ לא מקשיב להם אז עד 2022 יו''ש יכולים להנות מגלידה בן אנד ג'ריס
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2021, 09:10 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גרה בהתנחלות וכאילו וואט
זה רק גלידה, ברצינות ולגבי גולדה, הם גם לא מוכרים בשומרון אז זה די מצחיק שהם אמרו שהם גאים למכור לכל הארץ -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 30 2021, 15:30 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בתור "מתנחלת", זו החלטה הזויה לטעמי...
וגולדה כן מוכרים בשומרון, הם פתחו סניף באריאל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |