![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:34 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי!!! אז. [לא לקחת ברצינות קודם כל הרוב פה לא מדויק זה קצת סטריאוטיפי] נתחיל מהאנליסטים ארכיטקט (INTJ) הם בייסיקלי האלה שחיים בתוך הראש שלהם ואין להם כוח לחברה וחיי חברה בכללי והם רוצים אותה רק כשהם זקוקים לאנשים אחרים פיזית ואין להם רגשות בכלל בעצם אופס. תקנו אותי אם טועה ^^ לוגיקאים (INTP) הם האלה שאוליי בדרכ תראו במחוננים או במסגרות שמעודדות לימוד מדעי כלשהוא או לחלופין מסתגרים בבית שלהם אבל יש להם את הsavage הזה והם מאוד self focused בדכ ויש להם ביטחון מופנם די טוב על עצמם מפקדים (ENTJ) הם האלה שהם בדרכ הבוסים של העולם שלהם. מתאים להם להיות מורים או מנהלי משרד. הם ניזונים מחיי חברה, ואוהבים לשלוט ולבצע הוראות על אנשים בצורה פרקטית וחיובית. מתדיינים (ENTP) הם חתיכת אנשים חדים ושנונים. הם בדכ עורכי דין, הם חלקלקים, משתמשים בחברים שלהם ובמידע שהם רואים ואוספים למטרותיהם האישיות והלא-אישיות. הם אסטרטגיים ונהנים מאתגרים בדכ. טוב אני אמשיך אחכ למה אין לי כח כרגע -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:34 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאאלום
חזרתי :> הו וואו קראתי את התיאור של מתדיינים וואו זה אני. פשוט. כל כך. רק הE בהתחלה.. טוב זה מאוד תלוי כאילו I או E זה תלוי בסוג האנשים שאני נמצאת איתם. הודעה זו נערכה ע"י נקמת האלפקה ב Jul 25 2021, 19:36 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:35 PM
|
||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מפקד זה מנהיג? -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:36 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלך לכתוב על istj? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:45 PM
|
||||||||||
אין מנהיג אחי יש או מפקד או מנהל שזה דומה אם אתה מתכוון תבדוק באתר של האישיות מה יצא לך בסוף מכולם לפי הדמות שראית בסוף או משהו הא נועם אבל אמרת שיצא לך INFP אני כבר אעשה את כולם רגעעעעעעעעעעע -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:47 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה בא לי לרצוח מישהו :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:48 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה:( -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:49 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעע תחפור על הרפתקן זו האישיות שלי, נכון? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איבדתי את הקישור ,לול -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
לא לא הוגן -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אכן!!! נראה לי!!!! אני בדיוק עובד על זה אהההההההההה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:50 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא האמת שמה שכתבת על הלוגיקאי די מדויק לגביי חוץ מהקטע של ביטחון עצמי מופנם די טוב- -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:50 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי תודההה ורגערגע אני לא זוכת איזה אותיות אני -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:52 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם אנשים לא נחמדים :( וחסרי התחשבות ברגשות אבל לא נורא :( אבל היי! מה קורה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 19:52 PM
|
||
אוקיי בכוונה כתבתי ביטחון-עצמי-מופנם
הכוונה היא שהם יודעים להגיד את הרצונות והדעות שלהם כמו שצריך ולא מתחבטים על הצרכים שלהם בלי קשר לביטחון עצמי מבחינה חברתית אבל כן. @חנה ISFP -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |