![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 20:58 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתלבט ממש אם ג'ס וניק מתאימים כי המפף ממש חיכיתי לבילד אפ הזה של כל החצי עונה 2 אבל עכשיו זה סתם מוזר כזה
אבל בא לי עונה 3 אבל ניק מילר זו בהחלט דרך חיים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 20:59 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאז התיאוריה על הטראנסים בליידיבאג אני לא תופסת את התמונה שיש לי בסמלש כמגדר מסויים
והיא משדרת ככ הרבה דברים טובים בחיוך הזה ואע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה :( @הגר לחיות זה חשוב. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AITA for trying to make her jealous?
i kinda care, i guess but mostly i dont lol -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יותר מדי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר מדי דברים\ אבל\איך אתתתת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:00 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע איזו תאוריה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:00 PM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף שהקשבת לי וסבלת את כל העונה הראשונה כי זאת סדרה מהממת אולי אני אצפה בזה שוב גם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:02 PM
|
||||||
כאילו העובדה שכשהדמויות בגירסאת גיבורי העל שלהם זה כל מה שהדמויות ברגיל שלהם רצו להיות אז אם יהיה בת או בן טראנסים אז בחיים שלהם הם יהיו המגדר שהם מלידה ואז עם המופלא הם יהיו המגדר שהם חולמים להיות ומאז ששמעתי את זה אני לא מפסיק לחשוב על זה זה יכול להיות ככ מדהים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:02 PM
|
||||||
ממש אבל אבל היי רק הפרקים הראשונים חלשים כאלה אחריהם זה פשוט בינג' לילי נפלא תצפיייייי שובבב זה מדהיםםם -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:03 PM
|
||||||||
צפיתי בזה פחות או יותר 3 פעמים פעמיים מהם על ריפיט פשוט סיימתי ומיד התחלתי ואז זה הפך להיות הקומפורט סיריס שלי כמו פרינדס רק אנדרייטד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:04 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי איזה תאוריה מדהימה זה מסתדר כזה והגיוני ואני יכולה לדמיין את האנשים ככ מאושרים בגרסת גיבורי על עם המגדר שלהם אע וזה מקסים😍 -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:07 PM
|
||||||||||
לגמרי !!!!!! ואני ככ מתפלל שזה יקרה אני אצפה בזה ואהיה עם ככ הרבה אופוריה בשבילם אעאעאעאעאאע אני רוצה ספיישל כמו הספיישל שנגחאי שעש לילה מחפש את אחד המופלאים האבודים והוא מוצא כזה איזה גיבור על יפייפה שהוא חייב להראות כמו בת בגלל משפחה טראנספובית ואז מרינט מגלה על זה והיא כזה תומכת בו ואעאעאעאעאיכאעיטרטאריעאט די זה כל מה שאני רוצה בחיים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:07 PM
|
||||||||||
די נכון איך זה ככ אנדרייטד באמת מגיע לסדרה הזאת הרבה יותר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:08 PM
|
||||||||||||
כן אדךעךפדץבתעלדגלעחגל למרות שמשהו אומר לי שספיישל כזה לא יקר אנשים נוטים לא להכניס כאלה דברים לסדרות ילדים למרבה הצער והטפשות -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |