![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:09 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר אמרתי שgen z שהוא הדבר הכי טוב שקרה לאנושות והדבר הכי טוב שיקרה לאנושות
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:10 PM
|
||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש הרבה יותר נהנה ממנה מאשר פרינדס זה פשוט קסום וכאילו הקרינג' של ג'ס ממש רגע בהמשך אבל החינניות שלה לא וזה קסום די וההתפתחות דמויות שנשארות בייסיקלי אותו דבר אבל משתנות מקצה לקצה זה גאוני -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:13 PM
|
||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חד משמעית זה ממש טיפשי הכרתי מישהי דתייה במחנה קיץ שאני בו והיא יודעת מה זה נון בינארי ומגדר באופן כללי והלהטב ממגנוס צ'ייס וכאילו זה ככ קסום די הלוואי שזה יקרה זה יכול להיות ככ מושלם ואני אהיה מאושר מכל רגע שלא נדבר על העובדה שהתאהבתי קצת בדמות הראשית בספיישל שנגחאי כי כאילו היא בת עם שיער קצר וככ מהממת והאופי שלה כאילו וואו ושיער קצר על בנות הופך אותן אוטומטית להרבה יותר יפות לדעתי ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
אישית פרינדס אני פחות מתחבר כאילו זה ממש אחלה אבל קומיוניטי ואפאא וניו גירל >>>> כן ג'ס ממש נפלאה וגם שמידט וניק וכולם ובכללי כל הספונטניות הנפלאה הזאת פשוט וכןןןן גם הפיתוחי דמויות נכוןןןן האמת שקראתי איפשהו שמדי פעם הם איפשרו לשחקנים לאלתר ממש מדי פעם זה אדיר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
מסכים, מסכים ושוב יש לך את הסכמתי כן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:15 PM
|
||||||||||||||||
כל הדמויות שם ככ קסם והדינמיקה בניהם זה כאילו ככ טבעי וככ מושלם יואו באמת?? האמת שזה נשמע מאוד הגיוני אבל זה ככ ככ ככ קסם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:15 PM
|
||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים הם טיפשים. אבל אההה למה שהיא לא תדע בעצם כאילו זה לא שדתיים מנותקים מכל הדברים האלה או משהו או שלא הבנתי אותך נכון- טוב עכשיו אני ממש רוצה לראות את הספיישל הזה כןןן שיער קצר לבנות זה מהמם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:22 PM
|
||||||||||||||||||
אבל כן בדרכ אנשים דתיים לא ממש נחשפים לזה אולי הם יודעים אבל כמשהו מאוד מרוחק וכשיש חשיפה ודמות שהם נקשרים אליה שהיא כזאת אז זה מביא יותר אמפתיה שיער קצר לבנות זה פשוט כאילו ככ מושלם פשוט מדהים היום הייתי צריך לעשות זומים ובזווית השיער שלי נראה ממש ממש טוב ושכחתי מזה כי אני תמיד רואה אותו מהישר ומלפנים הוא נראה לי יותר מידי נשי כזה אבל היום הרגשתי בול באמצע מבחינת נראות ואעעעעע קסום -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:26 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לא יודעת בעצם האמת שגם אני גיליתי שיש מגדרים חוץ מכאילו בן ובת דרך מגנס צ'ייס איזה קסם האמת שפעם היה לי שיער ממש קצר אבל זה היה מכוער ממש אבל אני מניחה שזה תלוי באיך עושים את הקצר וואי איזה קסום!! נשמע מדהים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:29 PM
|
||||||
די זה דור כזה נפלא כולנו ממש נפלאים הא וכן הדינמיקה של כל הקאסט פשוט ככ מושלמת ואמיתית -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:40 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתה חושב ככה? -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:46 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:47 PM
|
||
יואו והחבר הטראנס שפגשתי יצא מהארון בפני המדריכים ואני ככ גאה בו כרגע אעעעעע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:49 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוזנ
תחרוש איתי במפ''ים בסלית'רין ![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 25 2021, 21:51 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאללה מתי נגמר הנו''ד?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |