![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:48 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא שלום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:48 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני לא אוכל כנראה להגיע ליומולדת של החברה הכי טובה שלי:(
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההה אני רוצה לעבור טסט לפני היומולדת שלי
ואין מצב שזה יקרה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:51 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהה איזה באסה :( למה לא תוכלי? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:53 PM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי ההורים שלי מילאו לנו את כל אוגוסט בתוכניות וטיולים וקמפינגים וכאילו אחלה אבל יש איזה 5 מה הבעיה שלכם שאני לא אבוא לאחד בשביל לבוא ליומולדת שלה טוב אבל היא משנה את התאריך כנראה אז אולי אולי אני אוכל לבוא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:55 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומהולדת זה מקסים
סתם שת'דעו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:57 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בטח אהיה לבד ביומולדת שלי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:03 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם להזמין חברים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:07 PM
|
||
כן זה לא יעבוד
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:11 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא קשור לאתר, זה קשור למשתמש גוגל מעבירים למפרסמים מידע על כל משתמש וככה יכולים להחליט איזה משתמש כנראה ילחץ על כל אחת מהפרסומות, ולכל משתמש הם מציגים את הפרסומות שהכי מתאימות לפרופיל שלו ככה למשל אני מקבל המון פרסומות על דברים שעוזרים בתכנות וכו', אבל כמו כל דבר לפעמים האלגוריתם של גוגל מפספס ויוצא ככה שאני מקבל גם המון פרסומות על הלבשת נשים למשל, או על ציוד לימודים לילדים בגנים אז @ENTP (תסלחי לי ששכחתי את שמך) - כנראה שגוגל מאמינים שאת מתעניינת בדברים כאלה, בהתבסס על חיפושים והיסטוריית הגלישה שלך -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:12 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזמיני אותי
אני אבוא נרכב על איזה גמל אנשים מקבלים הודעות קבלה מהפקולטות :\ אני רוצה להיות במצב הזה אוף פלג יותר סביר שמישהו מבני משפחתה חיפש על שידוכים וזה הופיע אבל לפעמים גוגל מתבלבלים קצת ואם זה פרש, הם לא יודעים מה לשים כבתור טרגט הודעה זו נערכה ע"י מאסטר שיפו ב Jul 21 2021, 21:14 PM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:15 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני סופי ולמה שאחפש אתרי היכרויות מה בחיים לא חיפשתי את זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:16 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כן, אני יצאתי מנקודת הנחה שהיא היחידה שמשתמשת בחשבון הזה ובמכשיר הזה ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:17 PM
|
||||
בוא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:17 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות
הממפ יש פה שיחה לנהל עם מישהו? מה מצב מכירת בן אנד ג'ריס בשטחים? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |