![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:22 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא המקום לדבר על פוליטיקה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:23 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותו דבר כמו לפני שבוע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:25 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאין לך טוב שאלה אחרת מה מצב מכירות גלידה גולדה בשטחים? לאלו שיגידו "בטח עלה" בגלל סערת בן אנד ג'ריס אז טעות, המכירות אותו דבר והן נותרו על 0% הודעה זו נערכה ע"י _פוף_ ב Jul 21 2021, 21:25 PM -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:25 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום אחד מישהו פה ימצא נושא שיחה נורמלי ואז יהיה מאוד כיף
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:27 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה בואי נגדיר נושא שיחה נורמלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:27 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הלכתי למכולת היום אויש זה מזכיר לי את הפעם ההיא שנסעתי לעיר במיוחד בשביל לקנות גולדה וספר אבל יותר בשביל גולדה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:28 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת
בואו נדבר על כמה שמשקפיים זה מעצבן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:28 PM
|
||||
פעם הייתה פה שיחה של איזה עשרה או עשרים עמודים על גילוח לא זוכרת אם היית פה היה כיף וואי כן משקפיים זה רע הם כל הזמן נופלים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:29 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משקפיים זה לא משהו באמת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כי אין להם סניפים ביו"ש עלאק מביאים גלידה לכל הישראלים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
איכס גילוח כןןןן תקשיבי המשקפיים שלי היו לי גדולים אז הלכתי לקנות חדשים ואז האישה בחנות אמרה לי שאפשר פשוט לסדר את זה אז היא סידרה ועכשיו הם מרגישים לי שוב גדולים כאילו ווטפ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:30 PM
|
||||||||||||
בלי פוליטיקה פה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה הכלבה שלי תמיד חייבת להינעל במשך שעות על כל צללית אפשרית ואז גם לרייר על כל הבית
מה הקטע הביולוגי אני מנסה להבין -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משקפיים זה יפה
אבל לא נוח בשיט 👓 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 21:31 PM
|
||||||||||||
כןןןןןן איזה חצופים רק רציתי קצת גלידת בואנו בלי לנסוע באוטובוסיםםםםםם מה כבר ביקשתייייייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |