![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:09 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יקרה בסוף מה נשאר לך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:09 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נפגש באמצע באיזה פזורה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:10 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שכדאי שם באמת יש גמלים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע זה בבית ספר ההוא שתמיד עושים את הירידים והדוכנים והכל נכון!! הייתי שם לפני שנתיים
איזה עירוני ד משהו אבל בסוכות -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו את חייבת לאמר איך את מדמיינת כל אחד ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או שמא זה בחתימה שלך ![]() ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:11 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בום הבנתי למה זה מפחיד אותי
אני משתמשת בפורטל בשביל לדבר עם אנשים בלי להצטרך להיות באינטראקציה עם אנשים אמיתיים שאני לא טובה בה ואם אתם תהפכו לאנשים אמיתיים אז זה יקלקל את זה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מותר לי לנסוע רק לעיר שלך לבד וגם זה רק לקניון ההוא בחיים לא ירשו לי לנסוע לבד לתל אביב פעם אחת רק הלכתי לשירותים שבתחנת רכבת לבד והזהירו אותי ממש לא לדבר עם אף אחד וזה אז איך לנסוע לתל אביב לבד לכמה שעות ולפגוש אנשים שאני לא מכירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה אנחנו מדברים. איפה זהההההההה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה רע נגנוב איזה גמל נשאר לי מתמטיקה ספרות לבכות בתקווה שתנך והיסטוריה היה טוב פסיכומטרי לבכות מבחני אישיות לבכות אולי להתקבל עוד לבכות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:12 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו איך שאתם מתנהגים בפורטל אבל בדרך כלל לא מתנהגים ככה גם במציאות וזה לפחות אני לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איבדת את הגלידה איפשהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזזזזזזזזזזזזז תבואי לעיר שלייייייי ואז ניסע ביחד ותמציאי שאני איזה חברה גדולה ממך או משהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||
הוא יבעט בי ואני אמות או משהו אוקיי אז כמה בגרויות, שלוש? זה פחות ממני אתה עוד תשפר את הפסיכומטרי כי תלמד כמו שצריך ותגיע רגוע ויהיה טוב ואת המבחני אישיות תעבור ואז תלמד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת וגם באיזה תאריך אני יודעת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |