![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:33 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצההההה אבל אני לא יכולה תסתכל על המילה הראשונה בשם של המדור שלי מה המדור שלך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:34 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המממ סיימתי כתבה מתוך שתיים
ואני מנסה לכתובה את השנייה אבל צריכה משתף פעולה ועדיף שהוא יהיה מהפקפקן ליתר דיוק חובה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:34 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה בדרום הדרום ממש גדול אני גרה על גבעה במקום שומם אז יש מלא רוח ואוויר נקי וגם אין ים באזור אז מה זה לחות אז לא רע פה אם אתה שואל אותי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:35 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילטטטטט אבישג אני יכולההההההההההההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןן אני זוכרררררר זה אכן בעייתי ![]() שלי זה ההוא!!!!!!! https://hportal.co.il/index.php?showtopic=163883 הזה של 25 -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כן אני לא -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעד לדבר על שטויות
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:36 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתולים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתולים זה לא שטויות ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
ביכ אבישג בואי לדיס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס השפלה אם זה נחשב דרום>< הא נשמע טוב -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:37 PM
|
||||||||||||||||
אהה לח ומגעיל בשפלה לא מזג אוויר מדהים הייתי ברחובות בשבת והיה מחריד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:37 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד לדעת שאני דומה לגנדלף
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:42 PM
|
||
42!
וואי זה לא קשור אבל הייתי מקודם במצפה כזה ביישוב כי שיעמם לי אז הסתובבתי לבד ביישוב כזה חושך אימים שם והסתכלתי למטה והגבעות שלידינו נראו שחורות וזה היה מפחיד ממש זה יחזור לי בסיוטים אני אומרת לכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 22:43 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאוהבת
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |