![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 09:10 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לך
מה קורה אבישג? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 09:39 AM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>:
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 09:41 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רומי?
:( -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:12 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין אין ציונים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:13 AM
|
||
בהצלחה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:23 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: איזה יופי אחרי הבגרות בתנך ננוח קצת נקרא ספרים נראה חברים נצפה בסדרות
גם אני: נרשם לקורסים של יואל גבע במטרה לבגרות ולפסיכומטרי הבאים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:25 AM
|
||
אה יופי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:33 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי אתה ניגש שוב לפסיכומטרי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:40 AM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפריל אני תופר מתמטיקה בחורף ודי אין יותר מועדים חאלס מישהי שלמדה עם יואל גבע (למרות שהיא לא עובדת, היא למדה תוך כדי להיסטוריה ותנך) הוציאה 98 ב806 פאקינג אז למה גם אני לא הוצאתי על זה הרבה כסף עכשיו ואני אתייחס לזה ברצינות וזה המועד האחרון שלי אחריו פסיכומטרי וזה גם בע"ה יהיה המועד האחרון שלי מקווה שאצליח 740+ (הצלחתי להשיג הנחה מצוינת, בדרך כלל הקורס של גבע זה 10K) קיצר אם אני לא לוחץ את עצמי אז לא הולך לי כי אני נמרח, הגיע הזמן לתת בראש ולא להימרח אני לא מתפקד טוב תחת לחץ אבל תחת לחץ אטומי אני מתנתק מהכול ומתחיל לפעול כמו על טייס אוטומטי מעיף דברים איפה הדרייב הזה איפה, עכשיו נמצא אותו נעיף פה מבחנים על ימין ועל שמאל ואז בלי נדר יישאר לי חודשיים ללמוד לספרות מוגבר לדעתי זה די והותר בהנחה שאני אעשה ככל שביכולתי אז אוכל להירשם לתשפג ![]() רגע גם את ניגשת, מתי את ניגשת? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:42 AM
|
||
למה זה כל כך יקר מה זה
וזאתי הוציאה יותר ממני >: ואתה רואהההה הכל יסתדר בסוף דברים פשוט לוקחים זמן אני ניגשת בספטמבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:44 AM
|
||
לא לא
הצלחתי להוציא ממנה 7400 וזה באמת יקר והיא גדולה ממך ב5 שנים, היא כבר עשתה 5 יחידות ולא קיבלה את הציון הזה בזמנו הפעם לקחה חופש מהחיים והחליטה לתת בראש, אני בטוח שאם היה לך את זה, גם את היית מצליחה בסוף באמת הכול יסתדר פשוט נכנסתי לפאניקה לפעמים קורה איך את לומדת? קמפוס? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 10:45 AM
|
||
זה ממש יקר
נחיה ונראה אולי במועד הבא אני אצליח לשפר אההה אין לי מושג -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיתה עם חומוס!
הידעתם? מיאו! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 12:10 PM
|
||
עדיין אין ציונים
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 12:33 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הגר
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |