![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:10 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
אמא שלי התאשפזה עכשיו ואני נשארתי לדאוג לבית ולאח שלי אז אני לא אוכל ללכת לישון מחר אצל הבת זוג שלי והסיכוי היחיד שלי לראות אותה זה אם היא תגיע לישון אצלי ואני בניתי על שישי מדהים איתה ואז על טו באב בשבת רומנטי ומדהים ועכשיו זה דפק לי את כל התוכניות אני גם דואגת לאמא שלי ממש לא קל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:11 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלם למה יש לך את הקישור לדבר של מני מה שזה לא יהיה שהוא קיבל באן עליו בחתימה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:11 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנרת זה דבר מפחיד.
אה נשמע ממש מבאס :\ וואו שעתיים בשבוע זה בקושי משהו אבל האמת שאם כבר תל אביב אז ים יותר שווה אוביוסלי מסכים ._. אוי ממש הקטע הזה מפחיד בגלל זה אני לא אוהב את הכנרת תוך שנייה מגיעים ישר למים העמוקים וזה מפחיד אהההההההההה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:12 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי רפואה שלמה! תהיי חזקה 3> -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:13 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינרת זה מדהיםםםם חבל שאני לא מגיעה לשם הרבה וממילא בהרבה חופים יש כאלה מצופים איזה עשר מטר מהחוף אז גם אם תרצה לא תוכל להגיע לאיפה שהמים ממש עמוקים כי מציל זה דבר מעצבן -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:15 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה! אני בטח אדבר איתה כל הלילה ואקרא תהילים עד אור הבוקר בקצב הזה גם הבת זוג שלי עשתה תאונה קטנה בדירה שלה כל מי שקרוב אליי נפגע היום אנשים תתרחקו ממני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:17 PM
|
||
היי
כי זה מאוד נחמד לומר היי אחרי שאני פה שעה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:17 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה באמת מבאס אהה כן אני לא גרה כל כך רחוק מהים. הבעיה היא שלנסוע בתוך תל אביב זה כמו לנסוע לעיר אחרת ודי רחוקה, זה כאילו פקקים של החיים. במיוחד שאין כמובן מי שיסיע אותי ואוטובוסים זה בכלל כאילו לוקח מלא זמן להגיע, אז כאילו ים זה טיפה סיפור. לול מה אני מתלוננת יש כאלו שצריכים לנסוע כאילו מלא בשביל ים הקטע המפחיד בכינרת, במיוחד בצד של טבריה, זה שהמים סוחפים לעומק כאילו בגלל זה אנחנו תמיד נוסעים לצד השני -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:18 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפ בא לי להקיא :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:20 PM
|
||||||||
רוצה לתת לי את השם שלה לתפילה? אני אשתדל לומר כמה פרקי תהילים פפ אמרת לי אותו כבר איזה חמש פעמים ותמיד אני שוכחת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:21 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מכירים את זה שאתם פותחים גוגל בשביל לגגל משהו
ואז שוכחים מה תכננתם לגגל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:23 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההההה נכון אבלאבל ים יותר נחמד כזהה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:24 PM
|
||||||||||||
לאדעת כאילו אני אוהבת ים אבל לפעמים ממש מבאס כשהולכים ויש לי קצת טראומות ממדוזות וגלים גבוהים ומפחידים כאלה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:25 PM
|
||||||||||
ג'ולייט בת מלכה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 22:28 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מישהו לדבר איתו או ללכת לישון?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |