![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2021, 12:28 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור להקה || I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME מידע בסיסי ![]() שם הלהקה: I DONT KNOW HOW BUT THEY FOUND ME. חברים הלהקה (שמות מלאים): Dallon Weekes (דאלון וויקס), Ryan Seaman (ראיין סימאן). מיקום הלהקה: סולט לייק סיטי, יוטה, ארה"ב. ז'אנר הלהקה: אינדי פופ, גל חדש, פופ רוק, רוק אלקטרוני, רוק אלטרנטיבי, אימו. שנות פעילות הלהקה: 2016-היום. חברת התקליטים של הלהקה: Fearless. מידע כללי הלהקה הוקמה בשנת 2016. דאלון וראיין היו ביחד בלהקה The Brobecks, והם שמרו על קשר מאז. כשהשניים החליטו להתחיל ליצור מוזיקה ביחד, הם שמרו את זה בסוד, בעיקר לשם שעשוע- הם לא אמרו לאף אחד שהם כותבים שירים ביחד ורצו לראות אם השירים שהם כותבים תופסים את תשומת הלב של אנשים. דאלון ממש אהב את המשפט "I don't know how but they found me" מהסרט Back To The Future ורצה שיהיה שיר שיקרא כך או שזה יהיה משפט באחד מהשירים, בגלל שהם שמרו את קיום הצמד בסוד, המשפט ההוא התאים למצב אז הם החליטו לקרוא ככה ללהקה. כמה חודשים לאחר מכן, דאלון וראיין החליטו שהם באמת רוצים להיות ביחד בלהקה הזאת, הם פרשו מהלהקות שהם השתתפו בהם באותו הזמן והפכו את הדבר לרישמי. המוזיקה של IDKHow מזכירה מאוד את שנות השמונים כיוון שזאת המוזיקה שהם הקשיבו לה והעריכו אותה כילדים וזאת המוזיקה שהם אוהבים כיום. מידע על חברי הלהקה ![]() שם מלא: דאלון וויקס, Dallon Weekes. תאריך לידה וגיל: 4.5.1981, בן 40. מקום לידה: ורונה, מיזורי, ארה"ב. תפקיד בלהקה: סולן, בס, גיטרה, קלידים. מספר עובדות על החיים של חבר הלהקה ועל אופיו: בשנים 2002-2013 היה חבר בלהקה The Brobecks, בה גם דאלון השתתף. בשנים 2009-2017 היה גיטריסט בלהקה המוכרת Panic! at the Disco. ב2006 התחתן עם בריזי דוגלס (Breezy Douglas) ויש להם שני ילדים. הבת הבכורה שלו, אמילי, שרה בשיר Need You Here של IDKHow. ![]() שם מלא: ראיין סימאן, Ryan Seaman. תאריך לידה וגיל: 23.9.1983, בן 37. מקום לידה: אוקסנארד, קליפורניה, ארה"ב. תפקיד בלהקה: תופים, קולות רקע. מספר עובדות על החיים של חבר הלהקה ועל אופיו: בשנים 2002-2013 היה חבר בלהקה The Brobecks, בה גם דאלון השתתף. ראיין אמנם לא נשוי כמו דאלון, אבל הוא יוצא עם אישה בשם ג'ן פוולר (Jenn Fowler). דיסקוגרפיה אלבומים: 1981 extended play (שנת הוצאה לאור: 2018) ![]() שירים באלבום: Introduction קישור לשיר Choke קישור לשיר Social Climb קישור לשיר Bleed Magic קישור לשיר Absinthe קישור לשיר Do It All The Time קישור לשיר Christmas Drag (שנת הוצאה לאור: 2019) ![]() שירים באלבום: Christmas Drag קישור לשיר Merry Christmas Everybody קישור לשיר Oh Noel קישור לשיר RAZZMATAZZ (שנת הוצאה לאור: 2020) ![]() שירים באלבום: Leave Me Alone קישור לשיר Mad IQs קישור לשיר Nobody Likes The Opening Band קישור לשיר New Invention קישור לשיר From The Gallows קישור לשיר Clusterhug קישור לשיר Suger Pills קישור לשיר Kiss Goodnight קישור לשיר Lights Go Down קישור לשיר Need You Here קישור לשיר Door קישור לשיר Razzmatazz קישור לשיר סינגלים: [*]Modern Day Cain (שנת הוצאה לאור: 2017) ![]() [*]Debra (שנת הוצאה לאור: 2021) ![]() [*]Mx. Sinister (שנת הוצאה לאור: 2021) ![]() חוות דעת אישית הכרתי את IDKHow בסביבות שנה שעברה, שמעתי שיר שאהבתי באותה תקופה, נכנסתי לרדיו שלו בספוטיפיי ואחד השירים שלהם, Choke, היה ברדיו. ממש אהבתי את השיר בפעם הראשונה ששמעתי אותו ואני גם ממש אוהבת אותו עכשיו. הלהקה הזאת היא הלהקה האהובה עליי, אני אוהבת את השירים והמוזיקה ואני אוהבת את חברי הלהקה. אם הייתי צריכה לבחור, הייתי אומרת שהשיר האהוב עליי הוא New Invention, אבל בעיקרון, אני אוהבת את כל השירים שלהם (חוץ מ-Debra ו-Mx. Sinister אבל שאש). אני חושבת שאני כל כך אוהבת את הלהקה הזאת בגלל שהשירים שלה מיוחדים, גם המנגינה וגם המילים. אני גם ראיתי הרבה ראיונות של הלהקה הזאת וזה גרם לי לאהוב גם את חברי הלהקה אפילו יותר. אני ממש אוהבת את הג'אנר המיוחד והמוזר שלהם ואני חושבת שזה הכל. אני ממש ממליצה על הלהקה הזאת, להקה פשוט מצויינת. תמונות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |