![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 31 2021, 22:16 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם לא הכול, אבל אתם הרבה.
כמו לשבת במרפסת באחת בלילה ולספור את הכוכבים. אתם לא הכול, אבל אתם הרבה. רק לחשוב שאם לא הייתי מתיישב לידך שום דבר מזה לא היה קורה. כמו גורל, התאספנו ביחד כל אחד עם הסיפור, הצלקות והבעיות שלו חבורה של ילדים מטומטמים בני שש עשרה, שבסך הכול מנסים להנות מהחיים וכשהסתכלנו על הכוכבים באותו היום בשלוש בלילה נזכרתי איך שהרגשתי בודד הייתי נותן לכול כוכב שם של מישהו שאני אוהב ואני זוכר שחשבתי איך חבורת המתבגרים המוזרה שלנו, שהתפתחה כל השנים אך הפכה לאמיתית רק לא מזמן, תופסת כל כך הרבה מקום בחיי ואני זוכר איך חייכתי -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2021, 09:51 AM
|
||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, ואוו. זה - זה פשוט מדהים. דבר ראשון: אני חושב שזה נכון מאוד שלא השתמשת בחרוזים. השיר יצא הרבה יותר טוב ככה.
אני אפילו לא יודע לתאר את ההרגשה שהתעוררה בי במשפט הזה, אבל שם היא הייתה חזקה מכל המשפטים בשיר. (במובן חיובי כמובן) לכן בחרתי במשפט הזה. טוב, אין לי כל כך איך עוד משהו טוב שאני יכול להסביר אותו. מאוד התחברתי לשיר הזה. זה... מופלא. -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |