![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 01:41 AM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הודיה השלמות, שוקולד זה העולם הבא
האם אגיע לנשף? נראה אם אני אהיה פנויה באותו יום פשוט פתאום הפכתי לבנאדם נורא עסוק הערות/הארות/ההרות: אני מבקשת קרדיט על לכתוב תאנשים כמו שהם נרשמים✨ -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 11:14 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: וריאן, rainmaker
האם אגיע לנשף? כן בטח ברור שביטלתי את כל התוכניות שלי הערות/הארות/ההרות: יאמי. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 13:31 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי בניה-בניה יעקובוביץ האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: אין דבר כזה ההרות😨 -------------------- בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים.
הדבר היחיד שיותר גרוע ממות הוא להיות מסולק מהגוורטס סריוס: וולדמורט במרדף אחרי משהו שלא היה לא פעם שעברה. הארי: אף? "כל החיים שלי חשבתי שאוויר אנחנו מקבלים בחינם – ואז קניתי שקית תפוצ'יפס." פעם מישהו קרא לי עצלן, כמעט עניתי לו... אנשים שצריך להרוג: אנשים שצועקים 'תעביר את הסיגריה!' בזמן שאתה מדבר עם ההורים שלך בטלפון אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום היא אמרה לי: אני אוהבת אותך בתור בן אדם.. איזה מזל! אני שונא שאוהבים אותי בתור איצטרובל! אני יושב בשירותים וצוחק על כל אלה שאמרו שלא ייצא ממני כלום "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אני נגה העליון הכי מסורה להארי בעולם! גריפינדורית בנשמה גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו גריפינדורית גאה אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! בבקשה תלחצו על זה http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=128028 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 13:50 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי בניה-בניה יעקובוביץ
האם אגיע לנשף? כן, בטח, ברור, ביטלתי את כל התוכניות שלי הערות/הארות/ההרות: נוכלים, נבלים, צמאי דם,שקרנים, אין כזה דבר ההרות! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 13:54 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינויי: טליה, בוצדמית
האם אגיע לנשף: ברוררררררררררר הערות\הארות\ההרות: אין דבר כזה ההרותתתת -------------------- אף אחד לא מושלם! אבל אני לא כמו כולם...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2021, 13:58 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי בניה-בניה יעקובוביץ
האם אגיע לנשף? ברוווווווווווווור הערות/הארות/ההרות: שקרנים, נבלים, רוצחים, צמאי דם, אין כזה דבר ההרות -------------------- בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים.
הדבר היחיד שיותר גרוע ממות הוא להיות מסולק מהגוורטס סריוס: וולדמורט במרדף אחרי משהו שלא היה לא פעם שעברה. הארי: אף? "כל החיים שלי חשבתי שאוויר אנחנו מקבלים בחינם – ואז קניתי שקית תפוצ'יפס." פעם מישהו קרא לי עצלן, כמעט עניתי לו... אנשים שצריך להרוג: אנשים שצועקים 'תעביר את הסיגריה!' בזמן שאתה מדבר עם ההורים שלך בטלפון אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום היא אמרה לי: אני אוהבת אותך בתור בן אדם.. איזה מזל! אני שונא שאוהבים אותי בתור איצטרובל! אני יושב בשירותים וצוחק על כל אלה שאמרו שלא ייצא ממני כלום "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]! גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אני נגה העליון הכי מסורה להארי בעולם! גריפינדורית בנשמה גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים גריפינדור-אנחנו הכי שווים גריפינדור-אנחנו הכי טובים גריפינדור-הארי הוא שלנו גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו גריפינדורית גאה אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! בבקשה תלחצו על זה http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=128028 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2021, 16:05 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רותם , מיי-לין
האם אגיע לנשף? כן, ברור הערות/הארות/ההרות: אין דבר כזה ההרות -------------------- תשמחו אחרים וישמחו אתכם_חפירות יתקבלו בשמחה_שלומות לכל חבריי הוואטפדיסטים! אני Mey-lin14 המקסימה והנהדרת_לשלוח ינשוף זה מקסים, רקחבל שהינשופה שלי שחכה לחזור🥲.
אני מחכה למכתב מבית הספר, אז מקבלים לפני ה1 בספטמבר נכון? יאיי! ✨️✨️✨️✨️נצנצים זה קסום✨️✨️✨️✨️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2021, 20:33 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רוני, Kotoko Utsugi
האם אגיע לנשף? כן, בטח, ברור, ביטלתי את כל התוכניות שלי! הערות/הארות/ההרות: ממ -------------------- היא/את
|
|
פורסם ב: Aug 13 2021, 15:34 PM
|
||
![]() מוגל |
שם פלוס כינוי: אורי, Lורד וולדמורט.
האם אגיע: כן. הערות: אין דבר כזה ההרות -------------------- אבדה קדברה!
היזהרו כי סופכם יהיה מידו של Lורד וולדמורט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2021, 15:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: הודיה, אליס7777
האם אגיע לנשף? כן, כנראה הערות/הארות/ההרות: -------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2021, 12:30 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אלה, Vesper
האם אגיע לנשף? חושבת שכנידל הערות/הארות/ההרות: -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Aug 14 2021, 20:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם+כינוי: ג'יני האם אגיע לנשף?[/B. כנראה [B]הערות/הארות/ההרות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2021, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שירה+The Books Singer
האם אגיע לנשף? ביטלתי את כל התתוכניות במיוחד כדי להגיע הערות/הארות/ההרות: מזל טוב פורטל! -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2021, 22:47 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שימו לב שהדרך בה תכתבו פה את השם והכינוי שלכם היא אותה הדרך בה השם והכינוי יופיעו ברשימת הרשומים כרגע, ובשולחנות הנשף בהמשך.
מאדי Merson האם אגיע לנשף? כן/בטח/ברור/ביטלתי את כל התוכניות שלי כן הערות/הארות/ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2021, 17:32 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריאל אי אן אף ג׳יי
-------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |