![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 00:30 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: פרופסור מקגונגל123
ביטלתי תוכניות? כן! דקה! הערה: יהיה צפרדעי שוקולד? -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 08:11 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: voldemort10, 👑 האם אגיע לנשף? 👍 הערות/הארות/ההרות:❌ -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 10:11 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רות, 2759764
האם אגיע לנשף? ברור הערות/ הארות/ ההרות: איזה כיף! ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 10:45 AM
|
||
![]() מוגל |
שם: נועה
כינוי: סופי ביילי פוטר האם הגיע: רוב הסיכויים -------------------- היי לכולם,
מישהו יכול להמליץ לי על פאנפיקים טובים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 10:51 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:גדיאל
האם אגיע לנשף? ברור שכן הערות/הארות/ההרות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 12:21 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:דויד ילד האש הלבנה
האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: מתי יהיה עוד טריוויה בצ'אט -------------------- אבדה קדברה*אתה מת
זהו אין יותר חתימה לכו מפה, אתם עדיין מסתכלים אמרתי לכו! דיי כברררר! עכשיו אני באמת מפסיק לכתוב ביי אם אתם כבר כאן תיכנסו לזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1774&showchap=1 ולזה- https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...1474&showchap=1 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 14:52 PM
|
||
![]() לכל העולם אתה מישהו, אבל למישהו אתה כל העולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נעה, someday
האם אגיע לנשף? ברור! הערות/הארות/ההרות: -------------------- נעה ✨ 12 ✨ היא/את ✨ מיאו ✨אובססיבית לדמויות שלי✨ חננה גאה ![]() komi cant communicate and also I *sad* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 15:13 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: עמית, Britney S Pears
האם אגיע לנשף? כמובן! הערות/הארות/ההרות: -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 16:58 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: ספיר+ספירקופ
האם אגיע לנשף? ברור הערות/הארות/ההרות: שגיאות כתיב מכוונות זה דבר קסום. -------------------- גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]!
גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!! האריות שולטים!!! שנה ראשונה שיר מצנפת המיון: אני נראית קצת עלובה אך אל תזלזלו בי כי כל הכובעים כולם בזאת לא יתחרו בי לי אין נוצה או מצחייה או פינות שלוש אך בלמיין תמיד אני בראש כי כל אחד אשר יחבוש אותי על הקרקפת כל מחשבה אצלו בראש מייד אליי נשקפת אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח אודיע חיש את זה האיש לגריפינדור לשלוח אך אם בגולגלתו אמצא טוב לב ואורך רוח אודיע כי להפלפאף הוא מועמד בטוח לרייבנקלו אשלח את זה שבראשו חרוט כי תכונותיו מובילות תבונה ולמדנות אך אם אמצא ערמומיות ושאיפה לכוח, הורה מייד את התלמיד לסליתרין לשלוח. על כן חבשו על תחששו אין חכמה כמותי ואם חס ושלום אטעה אני אבלע אותי. שנה רביעית שיר מצנפת המיון: היה היו לפני שנים כאלף שנים לפחות, שתי מכשפות ושני קוסמים שחיו בארץ הזאת. גריפינדור בא מערבות הבר רייבנקלו מין הבקעה הפלפאף ממורדות ההר סליתרין מין הביצה לארבעה היה חלום חזון נשגב ורם לבנות בית ספר לקוסמים והוגוורטס כך הוקם כל אחד רצה חינוך לערכים שונים, וכך התלמידים חולקו לארבעה בתים. האמיצים התחבבו על גודריק גריפינדור אך רייבנקלו בלמדנים דרשה תמיד לבחור טוב לב היה הכי חשוב להלגה הפלפאף, אך סליתרין שאפתנים יותר מכל אהב לו היו הם בחיים מיינו הם בעצמם, אך איך ימשיכו במיון גם אחרי מותם? לגריפינדור הייתה עצה חיש קל הסיר אותי, וכל אחד מהם הפקיד קצת מרוחו אצלי. מצנפת המיון אני מאז ועד היום, חיבשוני ואני אמצא לכל אחד מקום! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 18:17 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: שימו לב שהדרך בה תכתבו פה את השם והכינוי שלכם היא אותה הדרך בה השם והכינוי יופיעו ברשימת הרשומים כרגע, ובשולחנות הנשף בהמשך.תמושמוש
האם אגיע לנשף? כן/בטח/ברור/ביטלתי את כל התוכניות שלי קרוב לוודאי הערות/הארות/ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה -------------------- אופל טנבריס
אם אתם חושבים שאני ערפד... אתם כנראה צודקים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: קמה,"😊kamalovegood"
האם אגיע לנשף?: כמובן!\אלא אם כן אני אשקע בספר כלשהוא ולא אצליח להפסיק לקרוא😅 הערות\הארות\ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה. נ"ב!- לא "נזכרתי בדבר" ראשי תיבות של "נתראה בנשף!"😋 הודעה זו נערכה ע"י 😊kamalovegood ב Aug 17 2021, 08:04 AM -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 20:07 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אוונס, harrypotter111
האם אגיע לנשף? כן! בטח! ברור! ביטלתי את כל התוכניות שלי! כבר שלחתי לכם ינשוף חזרה, לא קיבלתם? הערות/הארות/ההרות: אם אפשר להוסיף העאהרה- מי אמר שאי אפשר להמציא מילים? מחכה כברר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
כינוי+שם: יערה, יערה אוונס רייבנקלו💙💙💙
האם אגיע לנשף?: ברוורררר! מחכה בקוצר רוח! הערות/הארות/ההרות: מה זה ההרה? -------------------- BLACKPINK IN YOUR AREA יערה~לילי אוונס~ ג'יימס פוטר~ ג'יילי~ יומן, במומלצים!~ רייבנקלו~ הארי פוטר (כל העולם שלו לא הדמות)~ ארץ האגדות~ בלאקפינק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 20:27 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי יערה, את רק צריכה לכתוב את השם והכינוי שלך, האם תגיעי לנשף ולהוסיף הערות הארות (או ההרות😉)
ואז תיכנסי לרשימה מקווה שעזרתי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 07:02 AM
|
||
![]() מוגל |
זה רשם אותי?
-------------------- BLACKPINK IN YOUR AREA יערה~לילי אוונס~ ג'יימס פוטר~ ג'יילי~ יומן, במומלצים!~ רייבנקלו~ הארי פוטר (כל העולם שלו לא הדמות)~ ארץ האגדות~ בלאקפינק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |