![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 4 5 [6] 7 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 07:22 AM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד לא, עוד לא עידכנו את הרשימה.
-------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 08:26 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+ כינוי: רות 2759764
האם אגיע לנשף? ברור הערות/ הארות/ ההרות: מה זה ההרות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 09:16 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: סופי, פוסטר האם אגיע לנשף? כנראה הערות/הארות/ההרות:נשףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף -------------------- ![]() בבקשה שלחו ינשוף או תפתחו שרשור --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 09:29 AM
|
||||||
![]() מוגל |
מה דאתך -------------------- אני חנונית אבל מגניבה ברמותתתתתתתת, קיצור עם אתם קוראים את זה תדעו שאני מאחלת לכם חיים מושלמים, ועם אתם בנים שמציקים לבנות: איך לעזעזל אתם מרשים לעצמכם להסתכל בפרופיל שלי‽.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 11:11 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אבישג, אין לי משוג
האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 14:06 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: יהונתן, דמבלדוריני
האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה -------------------- שלום! אתם יודעים שאין לי חתימה
ושאין לי חתימה הזכרתי כבר שאין לי חתימה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 20:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מירי, לילה טוב, שון
האם אגיע לנשף? הבנתי שזה די נחמד להירשם כל פעם לנשף ואז להבריז מסיבות שאין כאן המקום לפרטן אז למה לא להירשם גם הפעם ואז להבריז לכם, מואהההההה הערות/הארות/ההרות: נניח שיש דבר ההרה, בסדררר -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 00:43 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רייצ'ל סטארק האם אגיע לנשף? מקווה להגיע הביתה בזמן ולא לפספס! בכל זאת אני כאן כבר המון שנים! הערות/הארות/ההרות: גם אם חלילה אפספס אני מאמינה שיהיה מדהים, מתרגשת :) -------------------- "אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." אני היא רייצ'ל סטארק. תלמידת בית גריפינדור כבר יותר מידי שנים (פיו כמה שנים אני בפורטל). אני כותבת מאז שאני זוכרת את עצמי ומאמינה שיש לי עוד הרבה להשתפר. תוכלו למצוא אצלי פאנפיקים ובקרוב גם תכנים מקוריים בוואטפד:) תהנו :) תמצאו אותי גם בוואטפד :) Rachel_Stark --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 13:11 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: שימו לב שהדרך בה תכתבו פה את השם והכינוי שלכם היא אותה הדרך בה השם והכינוי יופיעו ברשימת הרשומים כרגע, ובשולחנות הנשף בהמשך.
אור, שריל בלוסום (שהיא אדום, לא ורוד) האם אגיע לנשף? כן/בטח/ברור/ביטלתי את כל התוכניות שלי אני אשתדל. כנראה אני אאחר במלא. הערות/הארות/ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה ההרה -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 18:42 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: אנה + סתם עוד אחת שפה רק לפאנפיקים האם אגיע לנשף? כמובן הערות/הארות/ההרות: ההרה זה מקסים -------------------- *חתימה מרגשת* אתם יכולים לקרוא לי אנה היה לי פה פעם פרופיל מוכר החלטתי לפתוח דף חדש ושמישהו ישלח לי ינשוף כי אני משועממת 24/7 (אגב, אני מבטאת במחיר סמלי של עשרה חרמשים, אז מוזמנים לשלוח ינשוף!) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 22:41 PM
|
||
![]() מוגל |
שם: מושלמת כינוי: Hermione Gene
האם אגיע לנשף: כנראה שכן -------------------- שאלוםםםםםם
מקווה שיהיה לך חיים טובים ומאושרים 🥰🥰 אם כתבתם פאנפיק מעניין - אני ילדה משועממתתת תשאירו בהודעות כאן קישוררר אם הוא טוב אשתדל להגיב (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 19 2021, 09:28 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: smardon
האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: לא ממש -------------------- אני קהלת הייתי מלך על ישראל בירושלים[SIZE=7]
|
|
פורסם ב: Aug 19 2021, 13:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:לונה- ליה
האם אגיע לנשף? כן הערות/הארות/ההרות: גם ההרה על זה שאין דבר כזה ההרות תתקבל בברכה -------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
|
|
פורסם ב: Aug 19 2021, 14:01 PM
|
||
![]() מוגל |
CODE שם+כינוי: יהלי אדמנית. יהלי [B][COLOR=crimson]האם אגיע לנשף? אולי. זה קצת מאוחר הערות/הארות/ההרות: הערה על זה שההרה נשמע מגניב! -------------------- מה אמורים לכתוב פהההההההההה
אוהדת סופיץץץץ | איזה כיף זה לכתוב עם אותיות בסוף ככהההה | בתכלס אני גם גריפינדור גם הפלפאף וגם רייבנקלו |מישהו מסכים איתי שטאם הכי טוב??? | כמו שאתם רואים מתה על שה"ההה 😙 | חנונית זה החיים... | אה כן גם היורשיםםם | משועממת איך אין גודל יותר גדול בכתב??? חח https://images.app.goo.gl/YhZ38758FQRuz8hu7 האהאהאהא סתכלו בקישור 🤣🤣🤣 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 20 2021, 08:37 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: מאיה 2673288
האם אגיע לנשף: אני אנסה הערות/הארות/ההרות: אין -------------------- תשעה מאיתנו הגיעו לכאן, שלוש כבר נתפסו, אני מספר ארבע אני הבא בתור
תשעה מאיתנו הגיעו לכאן, נותרו רק שישה. האם הזמן שינה אותנו - האם כולנו עדין מאמינים במשימה? הם ניסו לתפוס את מספר ארבע באוהיו, אבל לא הצליחו. אני מספר שבע, אחת מהשישה שנותרו בחיים ואני מוכנה הילחם. הם תפסו את מספר אחת במלזיה, את מספר שתיים באנגליה, ואת מספר שלוש בקניה. הם תפסו אותי בניו יורק, והצלחתי לברוח. אני מספר שש. ואני חושדת שתשע וארבע גילו משהו שיעזור לנו להביס את סטרקוס רא. המוגדוריאנים רוצים להרוס את כדור הארץ, רק אנחנו יכולים לעצור אותם. הם תפסו את מספר אחת במלזיה את מספר שתיים באנגליה את מספר שלוש בקניה. אני מספר ארבע הייתי אמור להיות הבא בתור. הקרב הזה רחוק מסיומו. הם תפסו את מספר אחת במלזיה, את מספר שתיים באנגליה, את מספר שלוש בקניה ואת מספר שמונה בפלורידה. הם הרגו את כולם. אני מספר שבע. ואני מבטיחה לכם שהם ישלמו על זה. הם תפסו את מספר אחת במלזיה, את מספר שתיים באנגליה, את מספר שלוש בקניה ואת מספר שמונה בפולורידה. אני מספר שש - אבל המספרים כבר לא משנים יותר. כי אנחנו לא היחידים שיש להם מורשות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |