![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 7 2021, 19:52 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה להזכיר לי
איך מפסיקים התקף חרדה כי אני יושבת והגוף שלי רועד בלי שליטה את יכולה להסביר לי מה כבר קרה כי רגע אחד אני בסדר ורגע אחר כך חסרת נשימה את יכולה ללחוש לי מילים מרגיעות, בלי הפסקה כי השדים צורחים עליי והדממה מכאיבה "תנשמי, תנשמי," את אומרת אבל אני לא מצליחה אני מפחדת -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2021, 20:05 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה מדהים!
אהבתי מאוד את החרוזים שהיו. באמת אפשר להרגיש את הרגשות שלה. אבל אני לא ודע לתבב אז אני לא העיר. >< -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 7 2021, 20:42 PM
|
||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו, ריין! השירים שלך מעולים אבל ממש התרשמתי מהאחד הזה! יש משפט אחד שממש נגע לליבי:
האנטר בין ה'אני' ובין ה'מפחדת' עשה דבר כל כך גדול. אחד, הוא נתן סיום שלא ציפיתי לו לשיר הזה. זה סיום הרבה יותר יפה מסיומים אחרים. שניים, הוא נתן תחושה של עצירת נשימה ואז הגייה בלחש של ה'מפחדת'. וזה מבחינתי, משהו מדהים שלא רואים הרבה ביצירות כאלו. אין לי אפילו ת''ב אחד :) תמשיכי לכתוב! עריכה: את יכולה לפנות בבקשה את תיבת הינשופים שלך? פשוט יש לי הודעה לשלוח לך... -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |