![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 8 2021, 19:32 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזכר איבוד בתולים ואונס
אני: *שולחת את זה לגארד* גארד: זה יפה והכול אבל הכול בסדר?? תב יהיה מוערך :> ---- אני עובדת עכשיו בקייטנה עם ילדים קטנים תמימים טהורים ואני תוהה מי יהיה הראשון שיאבד את הבתולים מתי ולמה ומי תהיי הראשונה להאנס כאן אין שאלות. יש רק ככה. מי תפחד לחדר עם רק גברים להכנס ומי יפחד מאנשים בכללי למי בראש יתנגן המשפט "אף אחד לא אוהב אותי." ולמי זה באמת יהיה נכון ומי יחווה טראומה למי ישבר הלב ולמי תמות המאמא ההורים של מי יתגרשו האבא של מי יעזוב את מי יזרקו מהבית ויצטרך מגיל צעיר לעבוד למי יהיו בעיות חרדה ומי ישקע בדיכאון מי ירגיש כל יום חשיכה ומי יגור בארון ואולי יהיה איזה בריון שילך מכות עם כולם ויגיד להם דברים כמו "אף אחד לא יאהב אותך לעולם." ואולי הם יסתכלו עליו אולי על המראה אולי על סתם הקיר או הרצפה ויהיו בטוחים שזה נכון -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 8 2021, 19:53 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו, ריין! זה ממש שיפה!
![]() אני חושב ששלך הוא N17 ![]() מאוד אהבתי את השיר. הוא הביע בצורה מושלמת את הדאגה של הקרובים המבוגרים/הנערים של הילדים. זה היה מושלם. גם ראו איך השקעת בכל מילה את כל מה שיש לך, חשבת עליה עד הסוף. השירים שלך מקסימים :> הלוואי עליי לכתוב שירים מסוג כזה אבל אני אסתפק בשירי אהבה מומצאים ![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |