![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 16:41 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
![]() "אוף, אין לי רעיונות, והפורום גוסס!" רטנתי בעצבים מול המחשב "כנס האופים בבית לחם, כנס מאבטחים בשומריה" המשיכה רוחמה עם בדיחת הקרש הלא מצחיקה שלה. "רוחמה, זה לא הזמן! אין לי פעילות למעצבים ואני צריכה עזרה!" התעצבנתי "כנס עזרה באלעזר!" המשיכה רוחמה המעצ- "רוחמה, את גאון! תודה!" חיבקתי את רוחמה המבולבלת, "אסביר אחר כך! ביי!" אז שלום לכם משתמשים ומשתמשות יקרים ויקרות! מה שלומכם? אנחנו בסדר, חוץ מזה שרוחמה ואת פתאום קפצתם לנו על הראש עם הכנסים האלו... כן כן, אני בדיוק רוצה להסביר: כולנו אוהבים לטייל, לפגוש ולהכיר מקומות חדשים בארץ. כולנו גם אוהבים ללכת לכנסים- ללמוד, להנות ולהכיר אנשים חדשים. בפעילות הנחמדה הזו אתם תעצבו כנס לפי מקום בארץ, כמו בבדיחה של רוחמה! מה? לא ממש הבנו... איך מעצבים כנס? ואיך נדע איזה כנס לעצב? אני אסביר מההתחלה-אני אגריל לכם מקום בארץ ואכתוב לכם מה הוא. בהתאם למקום שקיבלתם אתם תצטרכו לחשוב על כנס. על מה הוא ידבר? למי הוא מיועד? מה יהיה בו? אחר כך תצטרכו לעצב לו מיתוג: לוגו, פלייר פרסום, שלט ברוכים הבאים ותגים למרצים/ למשתתפים. בנוסף- בונוס למי שיעצב גם מזכרת שמתאימה לכנס. אתן לכם דוגמא: אני קיבלתי את העיר בית לחם, ובחרתי לעצב את כנס המאפיות הביתיות. בכנס הזה ישתתפו כל מיני מאפיות ביתיות קטנות שרוצות להשתכלל ולהתקדם לעסק גדול יותר. בכנס יהיו סדנאות שיווק, ניהול חשבונות ועוד דברים שיעזרו למאפיות צעירות בתחילת הדרך. והנה לפניכם העיצוב לכנס: https://i.imagesup.co/images2/cd7dc59db7bb0...1d5b1f0e1d7.png https://i.imagesup.co/images2/be2541267761b...257b351f1a1.png https://i.imagesup.co/images2/c48bf03fd0798...2e9f4780765.png https://i.imagesup.co/images2/d345429f4c6f7...9a34605dc91.png אז קדימה! העתיקו את הקוד!
אוקיי, נשמע מגניב! היינו רוצים להשתתף אבל... מה יוצא לנו מכל הטרחה המיותרת הזו? טוב ששאלתם! על ההשתתפות בפעילות אתם תקבלו תגמול נוצץ של 150 חרמשים, ומי שיעשה את הבונוס יקבל תוספת של 50 חרמשים! אז קדימה, תתחילו לעצב! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 17:02 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: תמושמוש
המקום בארץ: יערך בהמשך קצת על הכנס: לפחות שורה וחצי העיצובים שלי: לוגו, פלייר, שלט, תגים ומי שרוצה בונוס אז גם מזכרת הערות/הארות/לרוחמה אוטוטו יום הולדת: -------------------- אופל טנבריס
אם אתם חושבים שאני ערפד... אתם כנראה צודקים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 17:57 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: דרקונית, סוד סודי
המקום בארץ: יערך בהמשך קצת על הכנס: לפחות שורה וחצי העיצובים שלי: לוגו, פלייר, שלט, תגים ומי שרוצה בונוס אז גם מזכרת הערות/הארות/לרוחמה אוטוטו יום הולדת: -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 17 2021, 19:09 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
תמושמוש, היישוב שקיבלת הוא הקיבוץ "גזר"
דרקונית, את קיבלת את "ראש העין" סליחה על האיחור הקל:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 17:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: אבישג, אין לי משוג
המקום בארץ: קריית ספר קצת על הכנס: כנס קריאת ספרים, יש כל מיני ספר. משהו כמו מצעד הספרים. זה לא בדיוק כנס, אבל אין שום דבר אחר שקשור לקריית ספר... זה פשוט כנס שנועד לעידוד קריאה שיש בו ספרים לפי גילאים, מתכנסים בו והוא כנס, רק בלי נאומים ועוד דברים של כנסים. 4) העיצובים שלי: 1) שלט 2) לוגו 3) תג 4) פלייר פרסום 5) מזכרת הערות/הארות/לרוחמה אוטוטו יום הולדת: המזכרת זה מגנט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2021, 19:44 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אבישג, היישוב שלך הוא קריית ספר:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 13:33 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לאבישג על ההשתתפות :)
ננעל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |